16.3 C
Athens
20/04/2024
Biztech

Νέα business monitors από τη Samsung

Η Samsung Electronics ανακοίνωσε τρεις νέες επαγγελματικές οθόνες για μοντέρνους χώρους εργασίας: την CH89 (34’’ κυρτό μοντέλο), την CH80 (27’’ κυρτό μοντέλο) και την SH85 (23,8’’ και 27’’ επίπεδα μοντέλα).

 

Τα monitors CH89, CH80 και SH85 διαθέτουν θύρα USB Type C για απρόσκοπτη συνδεσιμότητα, καθώς και εξαιρετική ευκρίνεια και απεικόνιση χρωμάτων σε ανάλυση ultra WQHD (CH89), Full HD (CH80) και WQHD (SH85). Επίσης, τα monitors διαθέτουν νέα σχεδίαση χωρίς πλαίσιο στις τρεις από τις τέσσερις πλευρές τους, ενώ τα CH89 και CH80 ενισχύουν περαιτέρω τον εν λόγω σχεδιασμό χωρίς πλαίσιο χάρη στη κυρτή κατασκευή τους. Απλουστεύοντας τις ρυθμίσεις που συνήθως απαιτούσε η σύνδεση πολλαπλών  οθόνων και εξοπλισμού σε ένα μόνο monitor, ο συμπαγής σχεδιασμός των νέων monitors απελευθερώνει επιπλέον σημαντικό χώρο εργασίας και μειώνει τις ανάγκες συντήρησης.

 

 

Απρόσκοπτη συνδεσιμότητα

 

Οι οθόνες CH89, CH80 και SH85 δίνουν τη δυνατότητα στους επαγγελματίες να έχουν πρόσβαση, να  προβάλλουν, να βλέπουν και να μοιράζονται περιεχόμενο αποτελεσματικά και γρήγορα. Αυτά τα μοντέλα ενσωματώνουν θύρα USB Type C , επιτρέποντας τη μεταφορά δεδομένων, τα σήματα Display Port και την τροφοδοσία ρεύματος μέσω σύνδεσης με ένα μόνο καλώδιο. Επιπλέον, οι επαγγελματίες μπορούν να εξατομικεύσουν την παρουσίαση του περιεχομένου τους μέσω του λογισμικού Samsung Easy Setting Box. Μέσα από ένα πολύ απλό περιβάλλον χρήσης του προγράμματος, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν μέσα από μία λεπτομερή βιβλιοθήκη με  split-screen templates καθώς επίσης να ρυθμίσουν τις παραμέτρους θέασης που προτιμούν.

 

Για πιο άνετη συνεργασία και διαμοιρασμό οθονών (screen sharing), τα μοντέλα CH80 και SH85 διαθέτουν τεχνολογία DP Out Daisy Chain. Μέσω μίας σύνδεσης DP, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να επεκτείνουν την επιφάνεια εργασίας τους είτε σε μεμονωμένα monitors ή σε ομάδες από monitors, χωρίς να χρειάζεται να συγχρονίσουν το κάθε monitor με έναν υπολογιστή ή άλλη εξωτερική συσκευή.

 

 

Άνεση και εργονομία

 

Τα τρία νέα μοντέλα περιλαμβάνουν προσαρμοζόμενη βάση, καθώς και δυνατότητες περιστροφής και κλίσης, επιτρέποντας στους χρήστες να ρυθμίσουν το monitor στην ιδανική θέση και απόσταση θέασης. Επιπλέον, περιλαμβάνουν τις λειτουργίες Flicker Free και Eye Saver της Samsung, που μειώνουν την κόπωση στην όραση λόγω  της παρατεταμένης διάρκειας χρήσης.

 

 

Δύο οθόνες 27’’ σε μία

 

Εκτός από τα παραπάνω, η Samsung παρουσιάζει στην IFA 2017 το εντυπωσιακό 49’’ CHG90,  HDR QLED monitor. Αυτό το εξαιρετικά ευρύ μέγεθος καταργεί την ανάγκη του χρήστη να συνδυάσει δύο οθόνες 27 ιντσών. Πέρα από την τεχνολογία βελτιστοποίησης οθόνης Easy Setting Box, η λειτουργία Picture-by-Picture του CHG90 επιτρέπει στους χρήστες τη σύνδεση και την προβολή περιεχομένου από εξωτερικές πηγές, χωρίς να μειώνεται η ποιότητα εικόνας του πρωτοτύπου.

 

Η εκτεταμένη συνδεσιμότητα του CHG90, που περιλαμβάνει θύρες DP, Mini-DP, HDMI and USB, επιτρέπει στον χρήστη να μοιράζεται περιεχόμενο από και προς εξωτερικές προσωπικές συσκευές.

Σχετικά άρθρα

Η CPI όρισε γενικό διευθυντή

Kitriniaris

Disaster Recovery as a Service από τη Symantec

ntiliakos

ELTRUN – Ericsson: Η τεχνολογία μπορεί να βελτιώσει τη ζωή μας

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα