20.9 C
Athens
17/04/2024
Biztech

Νέα σειρά UPS BRick από την Cyber Power Systems

Η σειρά BR της Cyber Power Systems αποτελεί μια έξυπνη απάντηση για τις ανάγκες των εφαρμογών της αγοράς SOHO (Small Office, Home Office), όπου απαιτείται ένα μοντέρνο UPS με τέλεια αναλογία ευελιξίαs χρήσης και απόδοσης.

Τα μοντέλα της σειράς, (BR 700VA – 1000VA – 1200VA), δεν θυσιάζουν ούτε απόδοση ούτε ευελιξία για να αποκτήσουν το μοντέρνο και συμπαγές σχήμα τους, και αποτελούν την πλέον αξιόπιστη και οικονομική λύση για το σπίτι και το γραφείο. Έχουν σχεδιαστεί για αυτούς που εκτιμούν ευελιξία, εύκολη διαχείριση, αισθητική και απόδοση, βασισμένη σε μια σταθερή τεχνολογική πλατφόρμα.

 

Άρθρο από τον κ. Γεώργιο Κάκαβο, product manager Ευρώπης, της Cyber Power Systems (www.cyberpower.com)

 


 

Τα προϊόντα της σειράς BR είναι καλά σχεδιασμένα, υψηλής πιστότητας Line Interactive UPS με διπλό AVR (Boost & Buck), που παρέχουν εξαιρετική αξιοπιστία και ενεργειακή οικονομία χρήσης. Χάρη στην πατέντα ευρεσιτεχνίας GreenPower UPS της Cyber Power Systems, το UPS καταναλώνει μόνο 3W κατά μέσω όρο για δική του χρήση, κάνοντάς το σχεδόν 75% πιο οικονομικό από άλλα UPS της ίδιας ισχύος και με πάνω από 97% αποδοτικότητα Energy-Star. Μπορείτε να συνδέσετε επάνω του τις ηλεκτρονικές σας συσκευές και να είστε πανέτοιμοι σε περίπτωση προβληματικής παροχής ηλεκτρικού κάθε φύσεως.

 

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά της σειράς αυτής συμπεριλαμβάνουν τα ακόλουθα:

 

    Υψηλή συμβατότητα με συστήματα NAS (Network Access Storage)

    Σχεδιασμός που διακρίνεται για την υψηλή του ποιότητα

    Line Interactive τεχνολογία με διπλό AVR, (Boost & Buck)

    8 σούκο πρίζες εξόδου, (6 για την Βρετανική έκδοση), για υψηλή συνδεσιμότητα

    Εύκολη και γρήγορη αντικατάσταση μπαταρίας από τον ίδιο τον χρήστη

    LCD οθόνη πολλαπλών ενδείξεων

    Αθόρυβη λειτουργία βασισμένη σε προηγμένη τεχνολογία εξοικονόμησης Ενέργειας

    USB σύνδεση με υπολογιστές κάθε λειτουργικού συστήματος και NAS

    Ευελιξία χρήσης με ενσωματωμένο φορτιστή USB +5VDC για κινητά και tablets

    RJ45/RJ11 ADSL/LAN φίλτρο surge

    Βάση έτοιμη για ενδεχόμενη τοποθέτηση σε τοίχο, και διαχείριση καλωδίωσης

 

 

Οι σούκο πρίζες εξόδου μοιράζονται σε surge μόνο και μπαταρία συν surge προστασία, κάνοντας έτσι την συσκευή εξαιρετικά ευέλικτη, Για παράδειγμα, ένας εκτυπωτής laser, ή ένα notebook με μπαταρία που χρειάζεται μόνο προστασία surge, μπορεί να είναι συνδεδεμένο με τις surge-μόνο εξόδους, ενώ ένα PC, NAS, router, ασύρματο τηλέφωνο, φώτα, κλπ., θα συνδεθούν με τις εξόδους μπαταρίας και surge.

Επιπλέον, το UPS παρέχει ενσωματωμένο USB +5VDC φορτιστή, όπου μπορείτε να φορτίζετε τις φορητές ηλεκτρονικές σας συσκευές όπως κινητά τηλέφωνα, MP3/MP4, tablets, φωτογραφικές μηχανές και gadgets όλων των ειδών.

 

Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των UPS της σειράς BRick με μεγάλη διεθνή παρουσία, τα καθιστούν εύχρηστα, πρωτοποριακά και αξιόπιστα, προστατεύοντας την επένδυσή σας για πολλά χρόνια. Είμαστε περήφανοι να σας τα προτείνουμε.

Τα UPS αυτά κατασκευάζονται από την Cyber Power Systems, μια από τις κορυφαίες κατασκευάστριες εταιρείες συστημάτων διαχειρίσεις ενέργειας στον κόσμο.

Σχετικά άρθρα

Νέα προϊόντα από τη Mobile Technology

Kitriniaris

Η LG ενισχύει και προωθεί την εξατομίκευση στον κλάδο της φιλοξενίας

Giorgos Athanassiadis

“Απογειώνεται” η Airfasttickets

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα