20.7 C
Athens
19/04/2024
Biztech

Νέα σειρά consumer προϊόντων 2018 ανακοινώνει η Bitdefender

Η νέα γενιά των καταναλωτικών προϊόντων της ασφαλείας 2018 της Bitdefender εισάγει μια πολυεπίπεδη άμυνα εναντίον των ransomware, το κακόβουλου λογισμικού που αποφεύγει πολλά φίλτρα ανίχνευσης και κρυπτογραφεί τα έγγραφα των χρηστών και στη συνέχεια ζητά λύτρα για να τα αποκρυπτογραφήσει. Η τεχνολογία Advanced Defense Threat βρίσκει πρότυπα συμπεριφοράς για να ανιχνεύει και τα μπλοκάρει ακόμη και τις νεώτερες απειλές, ενώ η προστασία σε πραγματικό χρόνο σταματά αμέσως όλες τις γνωστές απειλές. Ως πρόσθετη προστασία, η νέα λειτουργία Safe Files εμποδίζει μη εξουσιοδοτημένες τροποποιήσεις σε ευαίσθητα αρχεία.

 

Το απόρρητο των χρηστών, η αυξανόμενη ανησυχία των χρηστών σε μια εποχή κρατικής κατασκοπείας, η μαζική κλοπή δεδομένων και η εξάπλωση των hackers, αντιμετωπίζετε στην τελευταία σειρά προϊόντων Bitdefender 2018, με καινοτομίες όπως η προστασία Webcam που εμποδίζει την κατασκοπεία μέσω της κάμερας web.

Το νέο Firewall καθιστά εύκολο για τους μη εξειδικευμένους χρήστες να επωφεληθούν πλήρως από αυτό το βασικό χαρακτηριστικό ασφάλειας. Το απόρρητο λογαριασμού για iOS και Android συσκευές ελέγχει αν έχουν διαρρεύσει κάποια από τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας που μπορεί να χρησιμοποιηθούν σε στοχευόμενες επιθέσεις.

 

Η Bitdefender, έχει την εμπιστοσύνη 500 εκατομμυρίων χρηστών παγκοσμίως για την ασφάλεια τους, προσφέρει τον δοκιμασμένο Password Manager, την ασφαλή περιήγηση και μια ευρεία γκάμα άλλων λειτουργιών που προσφέρουν ολοκληρωμένη και ισχυρή ασφάλεια στο Antivirus Plus, Internet Security και στο Total Security.

Η γκάμα των καταναλωτικών προϊόντων της Bitdefender είναι κορυφαία στα αποτελέσματα των δοκιμών από τους ανεξάρτητους αναλυτές ασφαλείας, αποδεικνύοντας την ικανότητά της να καταπολεμά τις απειλές καλύτερα από οποιαδήποτε άλλη λύση ασφαλείας. Τα τελευταία έξι χρόνια, η Bitdefender κυριάρχησε σε δοκιμές από το φημισμένο AV-TEST, με βραβεία καλύτερης απόδοσης και καλύτερης προστασίας, καθώς και κορυφαία βραβεία από το ανεξάρτητο εργαστήριο δοκιμών AV Comparatives.

Σχετικά άρθρα

Νέος CIO στη Globo Technologies

Kitriniaris

Η Pylones Hellas διερευνά την ασφάλεια του IT

Giorgos Athanassiadis

Νέα συνεργασία της Mellon με την Ιταλική CRIF Decision Solutions

dmallas

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα