18.8 C
Athens
24/04/2024
Biztech

Νέα προηγμένα μοντέλα για τη σειρά Dell XPS

Η Dell ανακοίνωσε νέα προηγμένα συστήματα για τη βραβευμένη της σειρά XPS, στην οποία περιλαμβάνονται το ultra-mobile XPS 13 notebook και το πανίσχυρο XPS 15 laptop. Οι ανανεωμένες προτάσεις έχουν στόχο να προσφέρουν τις καλύτερες επιλογές laptops για τους καταναλωτές, αξιοποιώντας την ισχύ των επεξεργαστών 6ης γενιάς Intel Core, αλλά και προηγμένου hardware, οδηγώντας σε μια βελτιωμένη εμπειρία των Windows 10.

 

Χρησιμοποιώντας στοιχεία από τη σειρά Latitude, τα XPS laptops προσφέρουν ανώτερα επίπεδα διαχειρισιμότητας, ενώ διαθέτουν κορυφαία χαρακτηριστικά ασφαλείας για την κατηγορία τους. Το νέο  χαρτοφυλάκιο XPS απευθύνεται σε απαιτητικούς καταναλωτές, για εργασία αλλά και διασκέδαση, με χαρακτηριστικά όπως τεχνολογία Thunderbolt 3, που επιτρέπει docking με ένα καλώδιο και μέχρι και 8πλάσια ταχύτητα σύνδεσης από το USB 3.0, καθώς και δυνατότητα σύνδεσης με το σύστημα Latitude docking (θα είναι διαθέσιμο μέσα στο 2016).

 

  • XPS 13 – Το XPS 13 έρχεται πλέον εφοδιασμένο με επεξεργαστές και γραφικά 6ης γενιάς Intel Core, μεγαλύτερη μνήμη και αποθηκευτικό χώρο (μέχρι και 1TB PCIe SSD και 16GB RAM) και Thunderbolt 3. Το XPS 13 pροσφέρει αυτονομία 18 ωρών και 14 λεπτών με την οθόνη FHD, η οποία έχει την ανώτερη δυνατή ανάλυση σήμερα, σε laptop 13 ιντσών.

 

  • XPS 15 – Η σειρά XPS προσφέρει μέγιστη απόδοση σε δυναμικά form factors, και το XPS 15 πιστοποιεί απολύτως τη συγκεκριμένη σχεδιαστική φιλοσοφία. Προσφέροντας κορυφαία απόδοση σε φορητό, υποστηρίζεται από επεξεργαστές 6ης γενιάς Intel Core (μέχρι και i7 Quad Core), γραφικά NVIDIA GeForce GTX 960M (2GB GDDR5), υψηλής απόδοσης μνήμης μέχρι και 16GB στα 2133 MHz, μέχρι και 1TB hard drive ή 1TB PCIe SSD, και Thunderbolt 3. Επιπροσθέτως, η ενεργειακή αυτονομία του XPS 15 αγγίζει τις 17 ώρες με οθόνη FHD, μπαταρία 84WHr και δίσκο SSD. Για χρήστες με υψηλές απαιτήσεις, οι οποίοι χρησιμοποιούν βαριές εφαρμογές, το XPS 15 είναι ένα πραγματικό «τέρας» επιδόσεων σε εφαρμογές multimedia.

Σχετικά άρθρα

Oracle: Ανάπτυξη εταιρικών εφαρμογών για φορητές συσκευές σε περιβάλλον cloud

Kitriniaris

Νέα γκάμα τηλεοράσεων της LG για το 2014

Kitriniaris

Πιστοποίηση ISO 9001, 14001 και 27001 για την Professional Services

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα