20.7 C
Athens
23/04/2024
Biztech

Νέα ολοκληρωμένη λύση για outdoor digital signage από την LG

Η LG Electronics Hellas παρουσιάζει στην ελληνική αγορά τη νέα ολοκληρωμένη λύση digital signage εξωτερικού χώρου XE3C, η οποία περιλαμβάνει τα αντίστοιχα μοντέλα οθονών υψηλής φωτεινότητας και outdoor digital signage cases.

Η καινούρια πρόταση της LG έρχεται σε δύο διαστάσεις με οθόνες 55 και 75 ιντσών που προσφέρουν δυνατότητα για κάθετη ή οριζόντια τοποθέτηση ακόμα και σε αυτόνομη βάση δαπέδου, ενώ είναι σε θέση να προβάλλουν περιεχόμενο με ζωντανά χρώματα ακόμη και όταν λειτουργούν κάτω από το έντονο φως του ήλιου ή κάτω από ακραίες περιβαλλοντικές συνθήκες. Επιπλέον, είναι ιδιαίτερα εύχρηστα, αποδοτικά συνδυάζοντας οικονομική κατανάλωση ενέργειας με την απλή και εύκολη εγκατάσταση και διαχείριση, ενώ τα outdoor digital signage cases είναι εξαιρετικά ανθεκτικά φέροντας διεθνή πιστοποίηση IP56, εξασφαλίζοντας προστασία από τη σκόνη, την υγρασία και άλλες δυσμενείς περιβαλλοντικές συνθήκες

 

LG-55'' & 75'' Enclosure DS - Photo 2Οι νέες οθόνες εξωτερικού χώρου της LG διαθέτουν χαρακτηριστικά εξοικονόμησης ενέργειας όπως το M+ panel το οποίο μειώνει τη χρήση ενέργειας κατά 31% σε σχέση με τα συμβατικά RGB panel, ενώ επίσης είναι εξοπλισμένες με αισθητήρα αυτόματης φωτεινότητας (auto-brightness sensor) και τον προγραμματιστή προκαθορισμένου χρόνου (preset time scheduler). Επιπλέον, ο οπίσθιος φωτισμός σε συγκεκριμένες περιοχές της οθόνης μπορεί να ελεγχθεί, αυξάνοντας τα επίπεδα αντίθεσης. Τα νέα μοντέλα ενσωματώνουν επίσης την τεχνολογία FPR (Film-type Patterned Retarder) καθώς και το φίλτρο QWP (Quarter Wave Plate) προσφέροντας με αυτό τον τρόπο υψηλά επίπεδα ορατότητας ακόμα και σε όσους φορούν γυαλιά με πολωτικούς φακούς.

 

Τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά της νέας σειράς δε σταματούν εδώ, καθώς το case διαθέτει προστατευτικό γυαλί πάχους 7,5 χιλιοστών προφυλάσσοντας το panel από βανδαλισμούς και χτυπήματα ενώ τα τρία επίπεδα θερμικής διαχείρισης αποτρέπουν την υπερθέρμανση.

Τέλος, η ενσωματωμένη υπηρεσία web monitoring επιτρέπει τον έλεγχο μιας σειράς παραμέτρων από απόσταση προσφέροντας στο χρήστη τη δυνατότητα να ελέγχει εύκολα και απλά τη λειτουργία της οθόνης και το περιεχόμενο που εμφανίζεται σε αυτή. Τέλος, οι νέες οθόνες διαθέτουν δυνατότητα επιτοίχιας τοποθέτησης είτε κάθετα είτε οριζόντια καθώς και με βάση δαπέδου για ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία.

Σχετικά άρθρα

Σημαντική διάκριση της Digimark στα BITE Awards

MSI Cubi 5 12Μ: ένα μικροσκοπικό PC για μεγάλες δουλειές

Giorgos Athanassiadis

Siemens Mobility: ένας αξιόπιστος συνεργάτης

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα