13.1 C
Athens
19/03/2024
Biztech

Νέα λύση διαχείρισης ηλεκτρικής ενέργειας από τη ZTE

Η εταιρεία ΖΤΕ, συμμετείχε στην 82η  διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης με δικό της περίπτερο παρουσιάζοντας μια νέα λύση απομακρυσμένης παρακολούθησης και διαχείρισης συστημάτων ηλεκτρικής ενέργειας. Η λύση της ZTE υποστηρίζει την αποτελεσματική λειτουργία των σταθμών, ενώ επιτρέπει και τη διασύνδεση πολλών και ετερογενών συστημάτων.

 

Σε ότι αφορά τα θέματα ασφάλειας, η λύση της ΖΤΕ ολοκληρώνει τα κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης υψηλής ευκρίνειας και τα συστήματα πυρανίχνευσης με τα συστήματα ελέγχου της πρόσβασης σε κτίρια και εγκαταστάσεις. Με τη χρήση των κατάλληλων εργαλείων ανάλυσης και με την αξιοποίηση του ενιαίου χαρακτήρα της πλατφόρμας παρακολούθησης, ελέγχου και διαχείρισης, καθίσταται εφικτή η λειτουργία των συστημάτων χωρίς φυσική παρουσία. Με αυτό τον τρόπο, επιτυγχάνεται η δημιουργία έξυπνων και αξιόπιστων δικτύων μεταφοράς και διανομής ηλεκτρικής ενέργειας.

 

Οι εξειδικευμένοι μηχανικοί της ΖΤΕ είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τη λύση αυτή σε στελέχη ελληνικών εταιρειών ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και να συζητήσουν μαζί τους για τα ιδιαίτερα θέματα, τα οποία απασχολούν την ελληνική βιομηχανία παραγωγής, μεταφοράς και διανομής ηλεκτρικής ενέργειας. Πρωταρχικός στόχος της ΖΤΕ παραμένει η ανάπτυξη τεχνολογιών και ολοκληρωμένων λύσεων, οι οποίες βοηθούν τη βιομηχανία να βελτιώσει την ποιότητα της συντήρησης των εγκαταστάσεων και του εξοπλισμού, να επιτύχει την αποτελεσματικότερη διαχείριση των ανθρώπινων πόρων, να μειώσει τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις και να εγγυηθεί την ασφαλή παραγωγή και διάθεση ενέργειας.

Σχετικά άρθρα

Arbor: Το 83% των επιχειρήσεων ανέτοιμο σε θέματα ασφαλείας

Kitriniaris

LG: η εμπειρία του χρήστη στο επίκεντρο της αγοράς smartphones

Kitriniaris

Αναβαθμισμένο λογισμικό από την Orthology

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα