19.7 C
Athens
29/03/2024
Biztech

Νέα λύση από την Aifos Tech για Anrdoid

Την υλοποίηση έργων παγκοσμίως, που αφορούν την απομακρυσμένη πρόσβαση, τον δυναμικό έλεγχο και συντήρηση των κινητών συσκευών και tablets με λειτουργικά Androids, Windows Mobile και Windows CE, βάζει στόχο η Aifos Tech.

 

Η ασφαλής και γρήγορη πρόσβαση που πραγματοποιείται με τη βοήθεια του νέου προϊόντος της Aifos Tech (WiseMo – έξυπνο κινητό), προς υπολογιστές, δίκτυα, κινητά τηλέφωνα (smartphones με Android, Windows Mobile και Windows CE), κινητές συσκευές (Handheld devices), όπως συσκευές παραγγελιοληψίας και ηλεκτρονικής τιμολόγησης, scanners, αλλά και μηχανήματα, έρχεται να καλύψει πρωταρχικές ανάγκες επιχειρήσεων όλων των κλάδων συνεισφέροντας τόσο στην εξοικονόμηση κόστους όσο και στην αύξηση της καθημερινής παραγωγικότητας των επιχειρήσεων.

 

Το νέο προϊόν της Aifos Tech, WiseMo Android Guest Module, δίνει την δυνατότητα σε χρήστες με συσκευές Android (Android devices) να αποκτούν απομακρυσμένη πρόσβαση σε όλους τους υπολογιστές τους, σε άλλες Android συσκευές, smartphones, ή tablets χρησιμοποιώντας είτε ασφαλές δίκτυο στο internet (το οποίο ονομάζεται “myCloud”), είτε το υπάρχον δίκτυο του οργανισμού (TCP/IP).

 

Ο νέος WiseMo Android Guest είναι διαθέσιμος από το Google Play, και ακριβώς όπως και στην περίπτωση του iOS Guest, διατίθεται δωρεάν εφόσον ο χρήστης διαθέτει το myCloud License για να συνδεθεί.

 

Ταυτόχρονα, η Aifos Tech ανακοινώνει το λανσάρισμα της νέας έκδοσης WiseMo Android Host module, το οποίο δίνει την δυνατότητα σε χρήστες Android συσκευών να δέχονται ασφαλές και κρυπτογραφημένο remote control, είτε από Support Operators που χρησιμοποιούν Windows PCs, είτε από Support Operators που χρησιμοποιούν Android ή iOS συσκευές.

 

Μάλιστα υποστηρίζονται και οι συσκευές που τρέχουν το νέο Android 6.0. Η νέα έκδοση είναι άμεσα διαθέσιμη για αξιολόγηση από τη σελίδα της Aifos Tech όπως και από το Google Play.

Σχετικά άρθρα

GRECA: Εκδήλωση για την δικτύωση των στελεχών του κλάδου

Kitriniaris

Η αξιοποίηση του ταλέντου, κλειδί για την κερδοφορία

Στο Azure το website της Eurobank από την Linakis Digital

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα