24.6 C
Athens
29/03/2024
Biztech

Νέα θυγατρική για την Intrasoft

Σε ενίσχυση της παρουσίας της στην αφρικανική ήπειρο προχωρά η Intrasoft International, εγκαινιάζοντας τα νέα της γραφεία στην Κένυα και ιδρύοντας μια νέα θυγατρική. Συγκεκριμένα, η ίδρυση της Intrasoft International EAST Africa Ltd ακολουθεί μια σειρά από υψηλού προφίλ συμβάσεις και επιτυχημένες υλοποιήσεις στην περιοχή.

 

Η ανακοίνωση λαμβάνει χώρα τη χρονική στιγμή που η κυβέρνηση της Κένυας έχει θέσει ως στόχο να καταστεί η χώρα ως μία παγκοσμίως ανταγωνιστική ψηφιακή οικονομία.

 

Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης την επίσημη παρουσίαση του συστήματος τραπεζικών λύσεων PROFITS στην αγορά της Ανατολικής Αφρικής. Το PROFITS αποτελεί μια ολοκληρωμένη γκάμα λύσεων που περιλαμβάνει core banking, internet, mobile και agency banking, αυτοματοποίηση δανείων, Business Intelligence και MIS. Η εταιρεία έχει ήδη αναπτύξει δύο υποσυστήματα PROFITS στη Housing Finance Bank (HF Group) στην Κένυα. To PROFITS υλοποιείται επίσης σήμερα στην Mwalimu Commercial Bank στην Τανζανία και στην Centenary Rural Development Bank στην Ουγκάντα.

Σχετικά άρθρα

«Money back warranty» από την Asus

H Xerox Μεγάλος Χορηγός του TEDx University of Piraeus

Kitriniaris

Νέα σειρά OLED Hotel TV από την LG

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα