17.1 C
Athens
29/03/2024
Biztech

Νέα, εντυπωσιακά Spectre, Envy και Omen από την HP

Η HP Inc. ανακοίνωσε μία σειρά νέων προσωπικών υπολογιστών επεκτείνοντας τη σειρά

2-σε-1 και gaming. Παράλληλα με τους εντυπωσιακούς Spectre x360 15 και Envy x2, η HP παρουσίασε επίσης, το OMEN Game Stream που φέρνει την ισχύ του OMEN σε οποιοδήποτε υπολογιστή και την οθόνη 65 ιντσών OMEN X 65 Big Format Gaming Display με τεχνολογία NVIDIA G-Sync, που υποστηρίζει HDR.

Ας τα δούμε πιο αναλυτικά.

 

HP Spectre x360 15

Το νέο HP Spectre x360 15, είναι το πιο ισχυρό convertible PC, με ξεχωριστή κάρτα γραφικών για εύκολη δημιουργία, επεξεργασία και ροή 4K και 3D περιεχομένου.

Ο υπολογιστής διατίθεται με επεξεργαστή Intel Core i7 8705G 8ης γενιάς και κάρτα γραφικών Radeon RX Vega M, προσφέρει έως και 12 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας με τεχνολογία γρήγορης επαναφόρτισης – 50% σε 30’, ή με Quad Core επεξεργαστές Intel Core 8ης γενιάς με κάρτα γραφικών Nvidia GeForce MX 150 με έως και 13,5 ώρες διάρκεια μπαταρίας με τεχνολογία γρήγορης φόρτισης – 90% σε 90 λεπτά.

 

Το νέο Spectre έχει κομψή σχεδίαση από αλουμίνιο και κατασκευάζεται με μηχανές CNC. Με ύψος 19,5mm και βάρος 2,09kg προσφέρεται σε χρώμα σκούρο ασημί με χάλκινες luxe λεπτομέρειες, με κομψούς συνδέσμους που επιτρέπουν την άνετη εναλλαγή από λειτουργία laptop σε tablet και entertainment. Τα ηχεία βρίσκονται πλέον, πάνω από το πληκτρολόγιο ενώ η οθόνη αφής 4K UHD 15,6 ιντσών με Corning Gorilla Glass 4 και το προαιρετικό HP Tilt Pen μετατρέπουν τις ιδέες σε κίνηση και δημιουργία πάνω στον ψηφιακό καμβά. Τέλος, περιλαμβάνει κάμερα IR που υποστηρίζει λειτουργίες, όπως είναι το Windows Hello, καθώς και αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων για ασφαλή και απρόσκοπτη σύνδεση.

 

 

HP Envy x2

Το Always-Connected HP Envy x2, διατίθεται με επεξεργαστές Intel Core Y-Series 7ης γενιάς, αποθηκευτικό χώρο SSD έως 256 GB PCIe και μνήμη έως και 8GB LPDDR3.

Το tablet έχει διαστάσεις 7,9mm και βάρος 0,76kg, ενώ διαθέτει φωτεινή οθόνη αφής WUXGA+ 12,3 ιντσών με γυαλί Corning Gorilla Glass 4 για αυξημένη αντοχή και ανθεκτικότητα σε γρατζουνιές.

Η Oxford Blue θήκη με υφή δέρματος ενσωματώνει μία ρυθμιζόμενη βάση που μετατρέπει τη συσκευή σε laptop και tablet. Το πληκτρολόγιο με οπισθοφωτισμό επιτρέπει την εύκολη πληκτρολόγηση υπό οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού, ενώ η γραφίδα αφής Windows Ink Pen προσφέρει τη μοναδική εμπειρία σχεδίασης και γραφής με ένα άγγιγμα.

 

Με διάρκεια ζωής της μπαταρίας έως και 17 ώρες και προεγκατεστημένο λειτουργικό σύστημα Windows 10 Home, επιτρέπει το χρήστη να παραμένει παραγωγικός και πάντα on-line είτε σε Wi-Fi είτε αξιοποιώντας το Intel XMM LTE modem με την επιλογή υποστήριξης LTE-Advanced.

 

 

OMEN Game Stream

Το OMEN Game Stream αποτελεί μια λειτουργία των OMEN PCs (θα ενσωματωθεί σε όλα τα συστήματα μέσα στο έτος) η οποία επιτρέπει στους gamers να παίζουν κορυφαία παιχνίδια αξιοποιώντας την ισχύ των OMEN PC, μέσω streaming. Σύμφωνα με την HP, η τεχνολογία αυτή είναι σε θέση να κάνει game streaming μέσω Internet σε ανάλυση 1080p και 60fps. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί κανείς να απολαμβάνει τα κορυφαία παιχνίδια του σε οποιοδήποτε PC, μετατρέποντας το OMEN PC τους σε cloud gaming server.

 

 

OMEN X 65 Big Format Gaming Display

Η OMEN X 65 Big Format Gaming οθόνη με τεχνολογία Nvidia G-SYNC είναι μία μεγάλη UHD gaming οθόνη επόμενης γενιάς για οικιακή χρήση με κορυφαία ανάλυση 4K. Η οθόνη διαθέτει ρυθμό ανανέωσης 120 Hz υποστηρίζει HDR-10 για κορυφαία προβολή χρωμάτων και απόδοση της φωτεινότητας, ενώ ενσωμάτωση των Nvidia-Sync και Nvidia Shield TV καθιστά τη ροή του gaming, του streaming, των TV shows και της μουσικής ιδιαίτερα ομαλή.

 

Σχετικά άρθρα

Πρωτιά για την Canon στα MFDs γραφείου

Kitriniaris

Ρεκόρ εσόδων τριμήνου για τη Lenovo

Giorgos Athanassiadis

Σημαντικά έργα της ΕΕ σε UniSystems και ΟΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα