16.6 C
Athens
19/04/2024
Biztech

Νέα εγκατάσταση IP τηλεφωνίας από την Cosmos Business Systems

Η Cosmos Business Systems ανέλαβε τη σχεδίαση, υλοποίηση, μετάπτωση και υποστήριξη της νέας τηλεφωνικής υποδομής για την εταιρεία “Θεοδώρου Αυτοματισμοί”.

 

Η νέα υποδομή βασίζεται στην πλατφόρμα BE6000 της εταιρίας Cisco Systems σε διάταξη υψηλής διαθεσιμότητας. H λύση BE6000 αξιοποιεί τις δυνατότητες που παρέχει η εικονικοποίηση ενοποιώντας σε μία ενιαία πλατφόρμα πολλαπλές εφαρμογές μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται οι επικοινωνίες φωνής και εικόνας (unified communications), η υποστήριξη κινητικότητας (mobility), η ανταλλαγή μηνυμάτων (messaging), η πληροφόρηση διαθεσιμότητας (presence) και η κεντρικοποιημένη διαχείριση.

Η λύση είναι πλήρως επεκτάσιμη σε επίπεδο νέων εφαρμογών, προσθήκης χρηστών και διασύνδεσης με cloud-based εφαρμογές συνεργατικότητας διευρύνοντας τις δυνατότητες επικοινωνίες και συνεργασίας της εταιρίας.

 

Σημειώνουμε ότι η Cosmos Business Systems αποτελεί εξειδικευμένο συνεργάτη της Cisco Systems έχοντας υλοποιήσει πληθώρα σύνθετων έργων στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα.

Σχετικά άρθρα

Νέα ενσωμάτωση για την mSensis

Kitriniaris

Acronis Backup 12 με cloud-based & on-premise backup

OptiPlex 7070 Ultra: Δεν είναι βάση οθόνης, είναι PC!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα