21.6 C
Athens
16/04/2024
Biztech

Νέα γενιά εκτυπωτών EcoTank ITS από την Epson

Η Epson κυκλοφόρησε την επόμενη γενιά εκτυπωτών EcoTank ITS, οι οποίοι έρχονται με έναν νέο συμπαγή σχεδιασμό, με δοχεία μελανιών ενσωματωμένα στο μπροστινό τμήμα και βελτιωμένα φιαλίδια που εξασφαλίζουν ένα νέο σύστημα εύκολης αναπλήρωσης. Πρόκειται για χαρακτηριστικά που τους καθιστούν ακόμα πιο μικρούς σε όγκο και πιο ευέλικτους στη χρήση.

 

Η νέα σειρά EcoTank ITS περιλαμβάνει τα μοντέλα L4150, L4160, L6160, L6170 και L6190. Το σύστημα αναπλήρωσης μελανιού έχει ξανασχεδιαστεί για να ελαχιστοποιεί τους κινδύνους διαρροής κατά το γέμισμα των δοχείων. Το μελάνι αναπληρώνεται με εύκολο τρόπο, ενώ υπάρχει και ειδικός μηχανισμός που διασφαλίζει ότι τα κατάλληλα δοχεία γεμίζουν μόνο με το αντίστοιχο χρώμα. Επιπλέον, η τοποθέτηση των δοχείων στο μπροστινό μέρος προσφέρει τη δυνατότητα να διαπιστώνεται άμεσα πόσο μελάνι απομένεις στα δοχεία.

 

 

Ακόμα πιο μικρό κόστος εκτύπωσης

 

Η νέα σειρά EcoTank ITS προσφέρει εξαιρετικά χαμηλό κόστος εκτύπωσης ανά σελίδα, χάρη στα μελάνια νέας σύνθεσης και υψηλής απόδοσης και στις δεξαμενές μελανιών εξαιρετικά μεγάλης χωρητικότητας. Τα φιαλίδια χαμηλού κόστους είναι διαθέσιμα για ολόκληρη τη σειρά, ενώ κάθε μοντέλο υποστηρίζεται από τη διευρυμένη εγγύηση τριών ετών.

Στο σημείο αυτό να σημειώσουμε ότι τα συγκεκριμένα μοντέλα συμμετέχουν στην ενέργεια cashback της Epson, κατά την οποία οι καταναλωτές, που προχωρούν σε αγορά ενός εκ των επιλεγμένων εκτυπωτών του προγράμματος, έχουν τη δυνατότητα να λάβουν επιστροφή χρημάτων από €15 έως και €115, ανάλογα με το ποσό επιστροφής που αντιστοιχεί στο κάθε μοντέλο.

 

Προηγμένες δυνατότητες για το σπίτι και το γραφείο

 

Τα μοντέλα L4150, L4160, L6160, L6170, L6190 διαθέτουν Wi-Fi, Wi-Fi Direct και δυνατότητα συνδεσιμότητας με φορητές συσκευές για την εκτύπωση φωτογραφιών και εγγράφων, απομακρυσμένα από επιτραπέζιο υπολογιστή. Επίσης, η σύνδεση Ethernet και το Scan-to-Cloud είναι διαθέσιμες στα μοντέλα L6160, L6170 και L6190.

 

Ιδανικοί για επαγγελματική χρήση σε περιβάλλοντα γραφείων, οι εκτυπωτές Premium EcoTank ITS, με τα μοντέλα L6160, L6170 και L6190, διαθέτουν την κεφαλή εκτύπωσης PrecisonCore και τα γνήσια μελάνια pigment της Epson, για να προσφέρουν ευκρινή και καθαρά έγγραφα. Σε αυτά τα μοντέλα, υπάρχει η δυνατότητα εκτύπωσης διπλής όψης, με γρήγορες ταχύτητες εκτύπωσης έως και 15 σελίδες ανά λεπτό, ενώ τα συγκεκριμένα μοντέλα διαθέτουν, επίσης, δίσκους χαρτιού υψηλότερης χωρητικότητας και αυτόματο τροφοδότη εγγράφων και φαξ, καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες οποιουδήποτε εργασιακού χώρου.

 

Αντίστοιχα, για εκτυπώσεις στο σπίτι, η κατηγορία EcoTank ITS Home, με τα μοντέλα L3050, L3060 και L3070, διαθέτει προϊόντα με σχεδιασμό μικρότερου όγκου, με ένα πλαϊνό δοχείο μελανιών.

 

Σχετικά άρθρα

Έρευνα Xerox: Αυτοματισμός, ψηφιοποίηση και ασφάλεια για τις SMBs

Giorgos Athanassiadis

Διατηρούν το momentum τα smartphones

Kitriniaris

Διανομή Epson από την Noritek

Channel-Manager

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα