22.8 C
Athens
29/03/2024
Biztech

Νέα έκδοση ESET Remote Administrator

Η ESET ανακοίνωσε σήμερα τη διάθεση της τελευταίας έκδοσης του ESET Remote Administrator, την επιχειρηματική λύση της για multi-platform απομακρυσμένη διαχείριση.

 

Η νέα έκδοση διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα διαχείρισης εργασιών για ελαχιστοποίηση του χρόνου ενασχόλησης, ενώ επιτρέπει την αυτόματη εκτέλεση ενεργειών βάσει δυναμικών ομάδων, ακόμα και όταν τα τερματικά είναι offline και δεν είναι συνδεδεμένα με το ESET Remote Administrator.  Επίσης, έχει προστεθεί ένας οδηγός ώστε μετά την τοποθέτηση να πραγματοποιείται εύκολη εγκατάσταση και λειτουργία σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Μπορεί να εγκατασταθεί σε Windows και σε Linux servers, ενώ διατίθεται και ως εικονική συσκευή. Το ESET Remote Administrator χρησιμοποιεί ενσωματωμένα εργαλεία, δυναμική προστασία από απειλές, και διαθέτει νέα αρχιτεκτονική βασισμένη σε agents για βελτιστοποίηση της ασφάλειας των δικτύων και παράλληλη ελαχιστοποίηση του κόστους διαχείρισης.

 

«Στόχος μας ήταν να κάνουμε την συνολικότερη εμπειρία του χρήστη με το ESET Remote Administrator ακόμη πιο ομαλή σε κάθε στάδιο – από τις πολύ σύνθετες εργασίες, όπως η εγκατάσταση και η λειτουργία μέχρι και τις πιο εξειδικευμένες περιπτώσεις, όπως οι άδειες, η διαχείριση πολιτικών, η αναβάθμιση των υποδομών και η αντιμετώπιση προβλημάτων», εξηγεί ο Michal Jankech, business product manager στην ESET.

 

Με βελτιωμένο web περιβάλλον εργασίας, οι IT Administrators και οι ομάδες ασφαλείας έχουν μια πλήρη εικόνα του τι συμβαίνει στο εσωτερικό του οργανισμού και μπορούν να προσδιορίσουν τις σχέσεις μεταξύ των δεδομένων και των χρηστών.

Σχετικά άρθρα

Η σειρά ViewBoard IFP50-5 της ViewSonic ενισχύει το μέλλον της εκπαίδευσης

Giorgos Athanassiadis

Μεγάλη κίνηση για τα “μεγάλα δεδομένα”από την Intel

Kitriniaris

Η Samsung αναπτύσσει την πρώτη LPDDR5X DRAM μνήμη στον κόσμο

Λύρας Πάρης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα