22.9 C
Athens
28/03/2024
Biztech

Η Data Communication κοντά στους μεταπτυχιακούς φοιτητές

Για τέταρτη συνεχή χρονιά, η Data Communication συνεργάζεται με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, στηρίζοντας τους φοιτητές του τμήματος μεταπτυχιακών σπουδών «Οικονομική και Επιχειρησιακή Στρατηγική» και για πρώτη φορά τους φοιτητές του τμήματος μεταπτυχιακών σπουδών «Οικονομικά και Διοίκηση της Υγείας».

 

Αναλυτικότερα, με αφορμή την έναρξη της νέας ακαδημαϊκής περιόδου, εκπρόσωποι της Data Communication απένειμαν στους δευτεροετείς φοιτητές των δύο τμημάτων πιστοποιητικά «Core Level User Certificate» για το WinEra ERP της Data Communication, καθώς και τέσσερις υποτροφίες ύψους €1000, επιβραβεύοντάς τους για την επιτυχή ολοκλήρωση των εξετάσεων τους.

 

Οι δύο τελετές πραγματοποιήθηκαν στην Αίθουσα Συνεδρίων του Πανεπιστημίου Πειραιώς την 25η Οκτωβρίου 2017 για το τμήμα μεταπτυχιακών σπουδών «Οικονομική και Επιχειρησιακή Στρατηγική» και την 1η Νοεμβρίου 2017 για το τμήμα μεταπτυχιακών σπουδών  «Οικονομικά και Διοίκηση της Υγείας».

 

Τι περιλαμβάνει η συνεργασία

 

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της συνεργασίας της εταιρείας με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, οι φοιτητές έρχονται σε επαφή με το πρόγραμμα  WinEra ERP της Data Communication, ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων. Το μάθημα «Στρατηγικά Συστήματα Πληροφορικής», στο οποίο εντάσσεται η εκμάθηση του προγράμματος, εξοικειώνει τους φοιτητές με το περιβάλλον λειτουργίας του συστήματος και τους εκπαιδεύει στη βασική λειτουργικότητα που προσφέρει για την υποστήριξη των καθημερινών διαχειριστικών αναγκών και των στρατηγικών στόχων μιας επιχείρησης, συνδέοντας έτσι άμεσα την εκπαίδευση με την αγορά εργασίας.

Σχετικά άρθρα

H Lenovo Premium Sponsor στα Gazzetta Awards by bwin

Giorgos Athanassiadis

Ξεκίνησε τη λειτουργία του το publicbusiness.gr

Η SAP στηρίζει τους πρόσφυγες

Channel-Manager

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα