17.1 C
Athens
29/03/2024
Biztech

Μεγάλη επένδυση στη Θεσσαλονίκη με τη σφραγίδα της Xerox

Η μεγαλύτερη επένδυση στο χώρο των γραφικών τεχνών τα τελευταία χρόνια, που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο καιρό στη Θεσσαλονίκη, παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια σχετικής εκδήλωσης. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία LK Printing, μια από τις πιο γνωστές επιχειρήσεις στον χώρο των εκτυπώσεων, εγκατέστησε το έγχρωμο παραγωγικό σύστημα Xerox iGen5, πολλαπλασιάζοντας με την επένδυση αυτή τις εκτυπωτικές υπηρεσίες που μπορεί να προσφέρει στους πελάτες της.

Η συγκεκριμένη παραγωγική λύση, με τιμή καταλόγου που ξεπερνάει το μισό εκατομμύριο ευρώ, αποτελεί το πρώτο αντίστοιχο μηχάνημα παραγωγής που εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα τα τρία τελευταία χρόνια.

 

igen5_2

 

Στο πλαίσιο της σχετικής εκδήλωσης για την ανακοίνωση της συγκεκριμένης εγκατάστασης, ο κ. Βασίλης Ραμπάτ, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Xerox Hellas τόνισε ότι η συγκεκριμένη επένδυση υποδηλώνει ότι υπάρχει ακόμη μια σημαντική δυναμική στο χώρο των γραφικών τεχνών, πράγμα πολύ σημαντικό για το μέλλον του κλάδου. Ειδικότερα για το Xerox iGen5 ο κ. Ραμπάτ ανέφερε αποτελεί μια ιδανική λύση για εξαιρετικά αποτελέσματα σε πρακτικό επίπεδο: απαράμιλλη ποιότητα, απόλυτη ακρίβεια χρώματος, οικονομίες κλίμακας κ.ά.

 

Κλείνοντας να αναφέρουμε ότι η σχέση της LK Printing με τη Xerox Hellas  μετράει περισσότερα από  25 χρόνια και σήμερα, το μεγαλύτερο μέρος του εξοπλισμού της εταιρείας αποτελείται από παραγωγικές λύσεις της Xerox.

Σχετικά άρθρα

Azure, όπως λέµε “cloud”

Kitriniaris

Ξανά προμηθευτής της χρονιάς η HP στα «Retail Business Awards 2021»

Giorgos Athanassiadis

Google: Internet εξ ουρανού

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα