19.7 C
Athens
28/03/2024
Biztech

Μία ακόμη συνεργασία με βάση το Soft1 Cloud ERP

Η Tecnopneumatic, εταιρεία με πολυετή δραστηριοποίηση στην παροχή εξειδικευμένων λύσεων βιομηχανικού αυτοματισμού, επέλεξε την έκδοση λογισμικού Soft1 Open Enterprise για τον εκσυγχρονισμό του συνόλου των business διαδικασιών της.

 

Η υλοποίηση του έργου πραγματοποιήθηκε από την Exetech, πιστοποιημένο συνεργάτη της SoftOne, επιτυγχάνοντας την ενοποίηση όλων των δραστηριοτήτων της Tecnopneumatic σε ένα σύγχρονο σύστημα μηχανογράφησης στο Cloud, το οποίο μειώνει δραστικά το λειτουργικό της κόστος, εξαλείφοντας πλήρως τις δαπάνες συντήρησης εταιρικών servers.

 

Το αυτοματοποιημένο περιβάλλον εργασίας του Soft1 στο Cloud απαλλάσσει τη διεύθυνση ΙΤ από κρίσιμες, καθημερινές εργασίες όπως η λήψη αντιγράφων ασφαλείας, διασφαλίζοντας παράλληλα τη μέγιστη προστασία των δεδομένων της επιχείρησης στα data centers της Microsoft. H 24×7 λειτουργία του συστήματος στις υποδομές του Azure, επιτρέπει τη real-time διασύνδεση των εγκαταστάσεων της εταιρείας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα την ενιαία διαχείριση των δεδομένων των επιμέρους business units της Tecnopneumatic (βιομηχανικού εξοπλισμού και εξοπλισμού συνεργείων). Με συνεχή απεικόνιση της ροής προσφορών, παραγγελιών, αγορών και πωλήσεων, το Soft1 περιορίζει σημαντικά το χρόνο επεξεργασίας των εταιρικών δεδομένων, διευκολύνοντας επίσης τον κεντρικό έλεγχο λειτουργίας των αποθηκευτικών χώρων της επιχείρησης.

Σχετικά άρθρα

Τέσσερις μνηστήρες για την “Ασύρματη Νησίδα”

Kitriniaris

Στη Σουηδία το νέο έργο της Intrasoft

Channel-Manager

H Yahoo επενδύει στο mobile

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα