20.9 C
Athens
26/04/2024
Biztech

Μάθετε τι συμβαίνει με την ασφάλεια του δικτύου σας

Η  LEXIS Πληροφορική, επίσημος αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της Fortinet στην Ελλάδα από το 2004, διαθέτει στο δίκτυο συνεργατών της τον εξοπλισμό του τεστ αξιολόγησης απειλών Fortinet Cyber Threat Assessment, που μπορεί εύκολα και γρήγορα να αξιολογήσει το δίκτυο σας και να δώσει αποτελέσματα σχετικά με τα παρακάτω κρίσιμα σημεία:

 

Ασφάλεια και πρόληψη απειλών: Πού είναι τρωτά σημεία των εφαρμογών του δικτύου που δέχονται επιθέσεις, ποιοι ιοί ανιχνεύθηκαν και ποιες συσκευές είναι σε κίνδυνο όσον αφορά το firewall και την πιθανότητα παραβίασης του.

 

Παραγωγικότητα χρηστών: Ποιες εφαρμογές τρέχουν στο δίκτυο (για παράδειγμα, εφαρμογές μέσων κοινωνικής δικτύωσης, άμεσων μηνυμάτων, κ.λπ).

 

Απόδοση εγκατεστημένου δικτύου: Ποιες είναι οι απαιτήσεις κατά τη χρήση στις ώρες αιχμής και ποιες οι ανάγκες για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης.

 

Οι αρχιτεκτονικές της ασφάλειας δικτύου πρέπει να εξελίσσονται συνεχώς  ώστε να προλαμβάνουν τις τελευταίες απειλές. Υπάρχουν δύο τρόποι για να μάθετε εάν η λύση που σας προστατεύει είναι η κατάλληλη: Να περιμένετε κάτι να συμβεί στο δίκτυό σας ή να τρέξετε το test αξιολόγησης απειλών της Fortinet. Τα αποτελέσματα βγαίνουν σε λιγότερο από 7 ημέρες από την εγκατάσταση και χωρίς καμία παρεμβολή στη λειτουργία του δικτύου.

Σχετικά άρθρα

LG: Μια χρονιά σταθμός για το τμήμα Business Solutions

Giorgos Athanassiadis

Οι νέες τεχνολογίες, η μοναδική προοπτική ανάπτυξης

HP: 1η θέση στο βαθμό ικανοποίησης δικτύου συνεργατών

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα