13.1 C
Athens
19/03/2024
Biztech

Λύση στη διαχείριση ασύρματων δικτύων μεγάλων εγκαταστάσεων

Η Lexis Πληροφορική αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων 4ipnet στην Ελλάδα, ανακοίνωσε τη διάθεση του νέου κεντρικού συστήματος διαχείρισης δικτύου NMS100 που έρχεται να δώσει λύση στη διαχείριση των ασύρματων δικτύων μεγάλων εγκαταστάσεων όπως αλυσίδες υποκαταστημάτων, super markets, μεγάλα καταστήματα λιανικής κλπ., όπου το τμήμα ΙΤ πρέπει να διαχειρίζεται και να επιτηρεί πλήθος απομακρυσμένων controllers και access point.

 

Το νέο μοντέλο NMS100 αποτελεί μια κεντρική πλατφόρμα απομακρυσμένης παραμετροποίησης, παρακολούθησης και διαχείρισης access points και controllers της 4ipnet, που είναι εγκαταστημένα σε διαφορετικά σημεία. Διαθέτει ενιαίο περιβάλλον διαχείρισης, μαζικής αναβάθμισης και παραμετροποίησης software νέων και ήδη εγκατεστημένων συσκευών, παροχή network analytics σε γραφικό περιβάλλον, αντίγραφα ασφαλείας και κεντρική αποθήκευση των ρυθμίσεων πολλαπλών σημείων Wi-Fi. Ο ολοκληρωμένος πίνακας ελέγχου του συστήματος παρέχει γρήγορη και συνοπτική επισκόπηση της κατάστασης του δικτύου, στατιστικά στοιχεία και δυνατότητα εντοπισμού προβλημάτων συνδεσιμότητας μεταξύ των συσκευών και του NMS100.

 

Το NMS100 μπορεί να αναπτυχθεί χωρίς τη διακοπή της λειτουργίας των υπαρχόντων δικτύων, ενώ σε επίπεδο διαχείρισης παρέχονται πολλαπλά επίπεδα με αναθέσεις ομάδων συσκευών και επιτρέπεται στους τελικούς πελάτες απομακρυσμένη προβολή, έλεγχο και διαμόρφωση του ενεργού εξοπλισμού του δικτύου. Επιπλέον, σε περίπτωση τυχαίων αλλαγών, οι συνδεδεμένες συσκευές μπορούν να επανέλθουν γρήγορα σε γνωστή κατάσταση. Με το NMS100 οι διαχειριστές δικτύου μπορούν πλέον εύκολα να παρακολουθούν και να συντηρούν μεγάλης κλίμακας δίκτυα Wi-Fi από ένα μόνο σημείο.

Σχετικά άρθρα

Στη Nokia και επισήμως η Alcatel-Lucent

Channel-Manager

Microsoft: Η συνεχής εκπαίδευση καταλύτης της ψηφιακής οικονομίας

Giorgos Athanassiadis

Βράβευση της Qualisys Software από την SugarCRM

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα