13.1 C
Athens
19/03/2024
Biztech

Κορυφαίες επιδόσεις για τα switches της D-Link

Ο Tolly Group, ένας από τους μεγαλύτερους ανεξάρτητους οργανισμούς αξιολόγησης και πιστοποίησης προϊόντων και υπηρεσιών πληροφορικής, διαπίστωσε κατόπιν δοκιμών ότι τα Gigabit Ethernet switch της D-Link DGS-1510-28X και DXS-3400-24TC εμφανίζουν εξαιρετικά αποτελέσματα σε επίπεδο επιδόσεων, κατανάλωσης ενέργειας και MAC address collision tests.

 

Οι δοκιμές πραγματοποιήθηκαν σε switch με 24 θύρες Gigabit Ethernet και με τέσσερις θύρες 10GbE. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, το switch DGS-1510-28X της D-Link ξεπερνά τις ανταγωνιστικές λύσεις σε επίπεδο κόστους, επιδόσεων και κατανάλωσης ενέργειας.

Ο οργανισμός Tolly Group κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το κόστος μετάδοσης ενός gigabit ανά δευτερόλεπτο στο switch DGS-1510-28X εμφανίζεται πολύ χαμηλότερο από τις ανταγωνιστικές λύσεις. Συγκεκριμένα, κατά 62% χαμηλότερο από το switch της Cisco, 46% από το switch της HPE και 21% από το switch της Netgear.

 

Επιπλέον, ο Tolly Group αξιολόγησε την κατανάλωση ενέργειας των switch σε διαφορετικά επίπεδα δραστηριότητας. Σύμφωνα με τα ευρήματα των δοκιμών, το switch της D-Link παρουσίασε 51% λιγότερη κατανάλωση ενέργειας από το switch της Cisco, 36% λιγότερο από το switch της Netgear και 34% λιγότερο από το switch της HPE. Η χαμηλότερη τιμή σταθμισμένης ισχύος ATIS ισοδυναμεί με χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας και καλύτερα αποτελέσματα.

Τέλος, παρά τη χαμηλότερη τιμή του, το switch DGS-1510-28X της D-Link κατόρθωσε να συμβαδίσει με τα switch της HPE και της Netgear στις δοκιμές για latency L2 και L3.

 

Ο οργανισμός Tolly Group πραγματοποίησε επίσης δοκιμές στο DXS-3400-24TC 10GbE Stackable Managed Switch της D-Link. Το προϊόν ξεχώρισε ως κορυφαίο έναντι των ανταγωνιστών σε δοκιμές πρόσκρουσης για διευθύνσεις MAC, αποδεικνύοντας έτσι τη δυνατότητά του να προσφέρει βέλτιστη απόδοση δικτύου. Έχοντας δοκιμαστεί σε συνθήκες με κλιμακωτές, σταδιακά αυξανόμενες διευθύνσεις και στη συνέχεια με τυχαία παραγόμενες διευθύνσεις, το switch της D-Link δεν έχασε καμία διεύθυνση στη διαδοχική δοκιμή των MAC, ενώ ο ανταγωνισμός έχασε πάνω από 1.500. Στην τυχαία δοκιμή, το switch της D-Link έχασε μόνο 37 διευθύνσεις, ενώ οι ανταγωνιστές έχασαν σχεδόν 2.000 διευθύνσεις.

Τέλος, σύμφωνα με τα ευρήματα των δοκιμών, το switch της D-Link διαθέτει ανώτερα χαρακτηριστικά σε σύγκριση με άλλα προϊόντα στην αγορά. Τα προϊόντα των ανταγωνιστών έχουν μία μονάδα PSU και ενσωματωμένο σταθερό ανεμιστήρα, ενώ το D-Link DXS-3400-24TC διαθέτει διπλές μονάδες PSU και ανεμιστήρες με δυνατότητα hot swapping.

Σχετικά άρθρα

Ήρθαν τα νέα flagship μοντέλα της Realme στην Ελλάδα

Giorgos Athanassiadis

Τα έσοδα της Google ξεπερνούν τις προβλέψεις και η μετοχή της τα $1000

Kitriniaris

DT: προωθεί την αποκέντρωση

dmallas

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα