18.8 C
Athens
18/04/2024
Biztech

Και στην Ελλάδα το νέο πρόγραμμα συνεργατών Dell EMC

Η Dell EMC παρουσίασε το νέο ενοποιημένο πρόγραμμα συνεργατών καναλιού, το οποίο σχεδιάστηκε εξ’ αρχής λαμβάνοντας υπόψη τα καλύτερα στοιχεία των δύο προηγούμενων προγραμμάτων παγκόσμιας κλάσης.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα καθορίζει ένα εντυπωσιακό νέο πλαίσιο συνεργασίας που ικανοποιεί τις ανάγκες των συνεργατών σήμερα και στο μέλλον. Καταρτισμένο μαζί με τους συνεργάτες σε παγκόσμιο επίπεδο, οι βασικοί πυλώνες του προγράμματος είναι η απλότητα, η προβλεψιμότητα και η κερδοφορία.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο John Byrne, president, global channel, Dell EMC, η Dell EMC παρέχει μεγάλες δυνατότητες στους συνεργάτες της, μέσα από ένα κορυφαίο σύνολο λύσεων στον κλάδο. Επιπλέον, ο Michael Collins, senior vice president, channel, Dell EMC EMEA, προσέθεσε ότι το πρόγραμμα των συνεργατών έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να προσφέρει τδα μέσα και τις ευκαιρίες στο κανάλι των συνεργατών της Dell EMC για ναγνώριση και κερδοφορία.

 

Τα επίπεδα του προγράμματος

 

Τα νέα επίπεδα συνεργατών, σχεδιάστηκαν για να ενισχύουν τους συνεργάτες της Dell EMC σε σχέση με τον ανταγωνισμό και περιλαμβάνουν τα επίπεδα Titanium, Platinum και Gold καθώς και τη νέα διάκριση στο επίπεδο Titanium, Titanium Black. Η διάκριση Titanium Black είναι ένας ειδικός τιμητικός χαρακτηρισμός, ο οποίος παρέχεται μόνο μετά από πρόσκληση και είναι σχεδιασμένος για την ενίσχυση συνεργατών που έχουν αναπτύξει μια εξαιρετικά στενή σχέση με την Dell EMC.

 

Τα οφέλη για τους συνεργάτες παροχής λύσεων περιλαμβάνουν γενναίες ανταμοιβές που εστιάζουν σε κερδοφόρες δράσεις όπως η ανάπτυξη νέων έργων, οι πωλήσεις υπηρεσιών (περιλαμβάνονται υπηρεσίες συμβουλευτικής, εγκατάστασης, υποστήριξης και εκπαίδευσης), η συμμετοχή σε εκπαιδεύσεις και η πώληση του πλήρους εύρους προϊόντων.

Το ενοποιημένο πρόγραμμα περικλείει το σύνολο του οικοσυστήματος συνεργατών της Dell EMC, στο οποίο ανήκουν οι πάροχοι λύσεων, πάροχοι υπηρεσιών cloud, στρατηγικοί συνεργάτες outsource, συνεργάτες OEM, systems integrators και συνεργάτες διανομής.

 

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μοναδικές παραμέτρους με συγκεκριμένα πλεονεκτήματα και κίνητρα, τα οποία αφορούν στον συγκεκριμένο τύπο συνεργασίας και το αντίστοιχο επίπεδο. Στη στρατηγική του πλήρους οικοσυστήματος, περιλαμβάνεται και το πρόγραμμα «Powered by Dell EMC» για τις περιπτώσεις ενσωμάτωσης τεχνολογιών της Dell EMC στην αγορά.

 

Συνεργάτες διανομής

 

Η διανομή αποτελεί θεμελιώδη άξονα για να βοηθήσει τους συνεργάτες να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών τους και η Dell EMC επενδύει στην ανάπτυξη αυτού του τομέα. Το πρόγραμμα διανομής προσφέρει ένα αναλυτικό σύνολο προνομίων, στο οποίο περιλαμβάνονται: το βασικό σχήμα ανταμοιβών που αποδίδεται από την πρώτη πώληση, σχήματα επιτάχυνσης της ανάπτυξης με βάση συγκεκριμένη στόχευση συνεργατών και κλάδων και επιδότηση υπηρεσιών. Επίσης, πόροι που διατίθενται σε τριμηνιαία βάση για την ανάπτυξη της αγοράς (Market development funds, MDF) μπορούν να διατεθούν σε δράσεις όπως η ενδυνάμωση της αγοράς, η αύξηση της ζήτησης και η διαχείριση των ανθρώπινων πόρων. Όλοι οι συνεργάτες διανομής που είναι εξουσιοδοτημένοι από την Dell EMC, εντάσσονται στο επίπεδο Authorized Distributor, στο οποίο ο καθένας παραμένει με την επίτευξη ελάχιστου ετήσιου τζίρου, ποσοστού διείσδυσης υπηρεσιών και ικανοποίησης των απαιτήσεων εκπαίδευσης.

 

Συνεργάτες παροχής υπηρεσιών

 

Οι συνεργάτες μπορούν να καλλιεργήσουν πιο στενές σχέσεις, παρέχοντας μεγαλύτερη αξία στους πελάτες και αυξάνοντας την κερδοφορία τους με την προσθήκη των δικών τους δυνατοτήτων συνδυαστικά με τις υπηρεσίες Dell EMC. Το νέο πρόγραμμα δίνει στους συνεργάτες επιλογές για την αξιοποίηση δυνατοτήτων ανάπτυξης με την παροχή υπηρεσιών. Οι συνεργάτες μπορούν να μεταπωλούν υπηρεσίες Dell EMC και να κερδίσουν σημαντικές ανταμοιβές και συνεισφορές στις απαιτήσεις του επιπέδου τους. Συνεργάτες που λαμβάνουν αναγνώριση για Υπηρεσίες στον συμβουλευτικό τομέα, στην εγκατάσταση και τεχνική υποστήριξη, μπορούν να συνεργαστούν με την Dell EMC στην παροχή υπηρεσιών ή να παρέχουν οι ίδιοι υπηρεσίες Dell EMC.

 

Συνεργάτες OEM

 

Το πλάνο συνεργατών OEM σχεδιάστηκε για να εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες των Dell EMC OEM και των πελατών τους. Οι συνεργάτες OEM της Dell EMC επιλέγονται προσεκτικά με βάση τους πόρους και τις δυνατότητές τους και είναι αφοσιωμένοι στην εξυπηρέτηση των πελατών OEM στην αποτελεσματική κυκλοφορία προϊόντων στην αγορά.

Οι συνεργάτες ΟΕΜ συμπληρώνουν τις λύσεις Dell EMC προσθέτοντας υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, όπως ολοκλήρωση hardware και software για ειδικές εφαρμογές, τελική συναρμολόγηση και δοκιμή, επιλογές χρηματοδότησης, διαχείριση αποθέματος, ενοποίηση και αποστολή, ειδικές απαιτήσεις υποστήριξης και λύσεις διαχείρισης εφοδιαστικής αλυσίδας.

 

Ενοποιημένη πύλη συνεργατών

 

Για την προώθηση της εμπειρίας των συνεργατών, θα υπάρχει ένα portal του προγράμματος συνεργατών Dell EMC με βελτιστοποιημένη λειτουργία, ξεχωριστή για κάθε κατηγορία συνεργατών και εργαλεία ανάπτυξης που παρέχουν ένα εξαιρετικά μεγάλο εύρος πληροφοριών για ενεργοποίηση. Μέσα από το portal, οι συνεργάτες της Dell EMC θα έχουν πρόσβαση στα εργαλεία που χρειάζονται και σε πόρους όπως: πρόγραμμα ανταμοιβών (Rebates) και παρακολούθηση των χρηματοδοτήσεων ενδυνάμωσης της αγοράς (MDF Tracking), εργαλεία πωλήσεων & marketing, οδηγοί προγραμμάτων και υλικά εκδηλώσεων, οφέλη και απαιτήσεις εξειδικευμένες για κάθε χώρα, απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις, εκπαίδευση & πιστοποίηση, κατοχύρωση συμφωνίας (Deal Registration ), πόροι για υπηρεσίες & υποστήριξη καθώς και εργαλεία υποβολής προσφορών & αγορών.

Σχετικά άρθρα

Τα laptops της υβριδικής εργασίας

Giorgos Athanassiadis

Αυξημένα έσοδα αλλά και ζημίες για την Alcatel-Lucent

Kitriniaris

Έρχεται το 4ο συνέδριο “Big Data & Business Analytics”

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα