19.8 C
Athens
28/03/2024
Biztech

Και η Nestlé στο δίκτυο της Retail Link

Η Nestlé έγινε μία ακόμη εταιρεία που επέλεξε τις λύσεις ηλεκτρονικής τιμολόγησης της Retail Link, για ηλεκτρονική διασύνδεσή της με τις αλυσίδες Super Market που εξυπηρετεί και την αυτόματη αποστολή και εισαγωγή των παραστατικών της, χωρίς την ανάγκη manual καταχώρισης.

 

Ειδικότερα, η Nestlé επέλεξε μεταξύ άλλων και τη λύση R@L e-Invoicing EDI για την ηλεκτρονική διασύνδεση με τις συνεργαζόμενες αλυσίδες Super-Market, στοχεύοντας στην τάχιστη, ασφαλή και απρόσκοπτη συλλογή-αποστολή και καταχώριση των παραστατικών πώλησης από το σύστημά της, απευθείας στα ετερόκλητα ERP-συστήματα των πελατών της και χωρίς περιορισμούς εφαρμογής. Η λύση προσφέρει ένα αμοιβαία επωφελές περιβάλλον συνεργασίας στη Nestlé και τις συνεργαζόμενες αλυσίδες, οι οποίες μειώνουν το διαχειριστικό χρόνο καταχώρισης δεδομένων στο σύστημά τους, καθώς και τα λάθη που αναπόφευκτα συμβαίνουν κατά τη χειροκίνητη διαδικασία.

 

Ο όμιλος Nestlé (Nestlé Ελλάς, CPW Hellas και Nespresso Ελλάς) διαθέτει 14 σημεία δραστηριότητας στην Ελλάδα, απασχολεί περίπου 1.000 άτομα ως μόνιμο προσωπικό και συνεργάζεται με ολόκληρο το φάσμα των ελληνικών αλυσίδων Super Markets στην ελληνική αγορά.

Σχετικά άρθρα

TASKalfa Pro 15000c: Η νέα πρόταση στο production printing

Giorgos Athanassiadis

Η SAP Hellas αποκαλύπτει το μέλλον των επιχειρήσεων

Kitriniaris

Regate Effective Exvan επέλεξε η “Στεργίου Ε. & Κ. & ΣΙΑ”

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα