16.3 C
Athens
20/04/2024
Biztech

Ισχυρά εργαλεία οπτικής ανάλυσης από την Oracle

Νέα αξία στα δεδομένα δίνει η Oracle καθώς ανακοίνωσε την υπηρεσία Oracle Data Visualization Cloud Service, η οποία κάνει τα εργαλεία οπτικής ανάλυσης προσβάσιμα για κάθε χρήστη της επιχείρησης.

 

Ειδικότερα, η υπηρεσία Oracle Data Visualization Cloud Service μετατρέπει την οπτικοποίηση των δεδομένων σε μια διαδικασία 100% self-service, ώστε οι χρήστες να μπορούν να περνάνε από τα πρωτογενή δεδομένα σε αξιοποιήσιμες επιχειρηματικές πληροφορίες μέσα σε μερικά μόνο λεπτά. Η νέα αυτή υπηρεσία προσφέρει εμπλουτισμένη οπτική ανάλυση, γρήγορο εντοπισμό πληροφοριών και ασφαλή συνεργασία, επιτρέποντας τη λήψη αποφάσεων βάσει πραγματικών δεδομένων σε κάθε επίπεδο του οργανισμού.

 

Η υπηρεσία Oracle Data Visualization Cloud Service καταργεί την πολυπλοκότητα που είναι παραδοσιακά συνυφασμένη με την ανάμειξη και συσχέτιση συνόλων δεδομένων. Η εύκολη και αυτοματοποιημένη ανάμειξη των δεδομένων επιτρέπει στους χρήστες να συνδυάζουν δεδομένα από μια ποικιλία προελεύσεων – Oracle και άλλες εφαρμογές SaaS, συστήματα εσωτερικής εγκατάστασης, εξωτερικούς πόρους και προσωπικά αρχεία – και να αποκτούν άμεσα νέες αξιοποιήσιμες πληροφορίες εφαρμόζοντας οπτική ανάλυση. Μπορούν να εμπλουτίζουν την ανάλυση με περιγραφές για να δημιουργήσουν ιστορίες τις οποίες μπορούν να μοιραστούν με συναδέλφους στον οργανισμό τους με επεκτάσιμο και ασφαλή τρόπο. Η δημιουργία και κοινοποίηση αναλυτικών αξιοποιήσιμων πληροφοριών υποστηρίζεται σε κινητά τηλέφωνα, tablet και επιτραπέζιες συσκευές, επιτρέποντας απόλυτη ευελιξία και απεριόριστη πρόσβαση.

 

Η υπηρεσία Oracle Data Visualization Cloud Service διαφοροποιείται ακόμα περισσότερο χάρη στη συμβατότητά της και τη δυνατότητα ενοποίησης με όλη τη σειρά λύσεων ανάλυσης της Oracle, διευκολύνοντας τους πελάτες στο να υιοθετήσουν το περιβάλλον που επιλέγουν και να το επεκτείνουν όσο εξελίσσονται οι ανάγκες τους.

Σχετικά άρθρα

Τα νέα θεματικά ρομπότ της LG

Αύξηση σε όλα τα μεγέθη ανακοίνωσε ο όμιλος ΟΤΕ για το Β’ τρίμηνο του 2023 

Giorgos Athanassiadis

Πορτοκαλί και κόκκινο μελάνι για τα εκτυπωτικά Roland VersaUV LEC2

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα