13.1 C
Athens
19/03/2024
Biztech

Η Xerox Hellas συμπληρώνει 45 χρόνια στην Ελλάδα και το γιορτάζει

45 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην Ελλάδα γιόρτασε η Xerox μαζί με πελάτες και συνεργάτες της σε μία ξεχωριστή εκδήλωση που έλαβε χώρα στην Αίγλη Ζαππείου. Αναδεικνύοντας την ταύτισή της με την καινοτομία από την ίδρυσή της ως σήμερα, καθώς και τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στις τεχνολογικές εξελίξεις στη χώρα μας, η εταιρεία παρουσίασε τη μέχρι τώρα πορεία της και το όραμά της για το μέλλον.

 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν περισσότεροι από 150 πελάτες και συνεργάτες της Xerox Hellas, ενώ σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν πρόεδρος του ΣΕΠΕ, Αναστάσιος Τζήκας και ο πρόεδρος του οργανισμού “Το Χαμόγελο του Παιδιού”, Κώστας Γιαννόπουλος.

 

Υπενθυμίζεται ότι αυτή την περίοδο βρίσκεται σε εξέλιξη το μεγαλύτερο λανσάρισμα προϊόντων στην ιστορία της Xerox, το οποίο ανοίγει νέους δρόμους στην αυτοματοποίηση, την προσωποποίηση, την ανάλυση και τη διασφάλιση της πληροφορίας.

 

H Xerox ήλθε στην Ελλάδα το 1972 και άλλαξε τα δεδομένα, ως η εταιρεία που έφερε στη χώρα το πρώτο φωτοτυπικό, το πρώτο φαξ, τον πρώτο laser εκτυπωτή, την ψηφιακή εκτύπωση, τις υπηρεσίες διαχείρισης εγγράφων, πρωτοποριακές λύσεις λογισμικού και πολλά ακόμη τεχνολογικά επιτεύγματα που απλοποιούν την εργασία.

«Σήμερα, η τεχνογνωσία μας είναι πιο σημαντική από ποτέ, καθώς πελάτες κάθε μεγέθους αναζητούν τρόπους για να απλοποιήσουν την εργασία τους, να μειώσουν τα κόστη τους και να βελτιώσουν την παραγωγικότητά τους» τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος της Xerox κ. Βασίλης Ραμπάτ.

 

Συγχρόνως υπογράμμισε τη φιλοσοφία της αλλαγής που εμπνέει τη Xerox σε περίοδο προκλήσεων:

«Αλλάζουμε κι εμείς, διαμορφώνοντας το μέλλον της εργασίας μαζί με τους πελάτες μας. Εκτός από τη μεγάλη μας παράδοση στις αξιόπιστες hardware λύσεις, τα τελευταία χρόνια δώσαμε μεγάλο βάρος στην ανάπτυξη υπηρεσιών όπως τα Managed Print Services που αφορούν στην διαχείριση εγγράφων ή τα Communication and Marketing Solutions που αφορούν στη δημιουργία προωθητικών εντύπων και marketing υλικών για το λογαριασμό πελατών μας».

 

O κ. Ραμπάτ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην εστίαση της Xerox στη βιώσιμη ανάπτυξη, αλλά και στην αφοσίωση των ανθρώπων της:

«Συμπεριφερόμαστε υπεύθυνα ως πολίτες του κόσμου, δεσμευόμενοι για ίσες ευκαιρίες, επιστροφή αξίας στην κοινωνία, ηθικές επιχειρηματικές πρακτικές και προστασία του περιβάλλοντος. Φυσικά, κανένα από τα επιτεύγματα μας δε θα ήταν δυνατό χωρίς τους ανθρώπους μας».

 

Σχετικά άρθρα

Προς τα …πίσω τα έσοδα της κινητής τηλεφωνίας

dmallas

Οι virtual “άσοι” της Byte στο Cisco Connect

Kitriniaris

Veeam On Tour: Η σημασία του availability

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα