19.7 C
Athens
28/03/2024
Biztech

Η Xerox διατηρεί την ηγετική της θέση στο MPS

Σύμφωνα με την τελευταία διεθνή έρευνα αγοράς του έγκυρου οίκου αναλυτών Quocirca, η Xerox διατηρεί την πρωτοκαθεδρία για τέταρτη συνεχόμενη φορά στα channel managed print services (CMPS), χάρη στη διευρυμένη και εύκολα προσβάσιμη προϊοντική της γκάμα.

 

«Η Xerox διαθέτει ένα από τα πιο εξελιγμένα και ώριμα οικοσυστήματα καναλιών διανομής του κλάδου» επεσήμανε η κ. Louella Fernandes, αναπληρώτρια διευθύντρια της Quocirca. «Το στοιχείο που διαφοροποιεί πραγματικά τη Xerox είναι το πρόγραμμα ανάπτυξης επιχειρήσεων, το οποίο προσφέρει στους συνεργάτες της ενίσχυση σε επίπεδο marketing, πωλήσεων, εκπαίδευσης, λειτουργικής υποστήριξης και πόρων».

 

Οι λύσεις MPS της Xerox ανταποκρίνονται τόσο στις ανάγκες μεγάλων επιχειρήσεων όσο και μικρομεσαίων, που θέλουν να ανταποκριθούν στις προκλήσεις του ψηφιακού μετασχηματισμού. Από την αυτοματοποίηση της ροής εργασιών μέχρι και την τελική ανάλυση των δεδομένων, η Xerox βοηθά τους πελάτες της να ανταποκριθούν στους στόχους αειφορίας που έχουν θέσει, να ενισχύσουν την προβολή τους και να ελέγξουν τόσο τις διαδικασίες εγγράφων όσο και τις δαπάνες τους. Ταυτόχρονα, βελτιώνει τους μηχανισμούς ασφάλειας μέσω της τελευταίας τεχνολογίας αυθεντικοποίησης, κρυπτογράφησης και προστασίας από ιούς.

 

«Καθώς η αγορά των μικρομεσαίων επιχειρήσεων γίνεται πιο δεκτική στα MPS, η τόνωση του συγκεκριμένου καναλιού είναι καταλύτης για την επιτυχία. Η πρόσφατη έρευνα της Quocirca αντανακλά τη δέσμευσή μας να ενισχύσουμε την παρουσία μας στο συγκεκριμένο κανάλι σε παγκόσμιο επίπεδο» τονίζει ο κ. Jacques Edouard Gueden, senior vice president of international commercial excellence and marketing for International Operations της Xerox. «Οι μοναδικές λύσεις της Xerox όπως τα Xerox Partner Print Services (XPPS) δίνουν στους πελάτες μας τη δύναμη και την ώθηση που χρειάζονται για να συμμετέχουν σε μία αγορά, που παρουσιάζει σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης για την επόμενη πενταετία».

 

Η σειρά Xerox ConnectKey δίνει στους συνεργάτες της  Xerox ένα στρατηγικό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού, μετασχηματίζοντας τις παραδοσιακές συσκευές εκτύπωσης σε έξυπνους, συνδεδεμένους «βοηθούς εργασίας», που ανταποκρίνονται στις σημερινές ανάγκες των επιχειρήσεων. Συγχρόνως,  διασφαλίζει προσωποποιημένη και αυτοματοποιημένη ροή εργασιών, πρόσβαση στο cloud με μια κίνηση, διαρκή φορητότητα, ειδικές εφαρμογές και πολυεπίπεδη ασφάλεια, αυξάνοντας την παραγωγικότητα και την αποτελεσματικότητα και μεγιστοποιώντας την ασφάλεια των πληροφοριών.

Σχετικά άρθρα

Αποκλειστική συνεργασία Public-Leica

Channel-Manager

Εργονομική καινοτομία με τις νέες οθόνες LG Ergo Dual

Giorgos Athanassiadis

Σάρωσαν οι σαρωτές της Epson στα βραβεία DataMaster Lab

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα