14.4 C
Athens
20/04/2024
Biztech

Η Westnet επεκτείνεται δυναμικά στο χώρο του gaming

Ο κύκλος των νέων συνεργασιών για τη Westnet, επεκτείνεται με την προσθήκη ολοένα και περισσότερων συνεργατών στο χώρο του gaming. Συγκεκριμένα, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι πλέον θα φέρνει σε Ελλάδα και Κύπρο τα προϊόντα των Corsair, ATGames και Abysse.

 

Την Corsair τη γνωρίσαμε για τις ποιοτικές μνήμες, τα τροφοδοτικά, τις λύσεις ψύξεις και τα κουτιά για PC και για χρόνια παραμένει πρώτη επιλογή των απανταχού overclockers. Ωστόσο, η από το 2014 η εταιρεία δραστηριοποιείται και στο χώρο του gaming προσφέροντας προϊόντα που καλύπτουν τις ανάγκες όσων ασχολούνται με το ανταγωνιστικό PC gaming. Η σειρά περιλαμβάνει πληκτρολόγια, ποντίκια, headsets και mouse mats.

 

 

Η AtGames εξειδικεύεται στις ρετρό κονσόλες παιχνιδιών και αναβιώνει το πασίγνωστο Atari αλλά και τις κονσόλες της SEGA, τα οποία έρχονται να κάνουν ένα νοσταλγικό flashback των πρώτων κλασικών παιχνιδιών, αλλά και να δείξουν στους νεότερους παίκτες από πού ξεκίνησε το gaming.

Τέλος, η Abysse, δημιουργεί μια σειρά licensing αντικειμένων, η οποία μεταξύ άλλων περιλαμβάνει T-shirts, κούπες, τετράδια, και συλλεκτικές φιγούρες με ήρωες και θέματα από γνωστά video games και sci-fi σειρές και ταινίες.

Σχετικά άρθρα

Έργο για την Intracom στη Ν. Αφρική

Kitriniaris

Δυνατό τρίμηνο για τα τεχνολογικά καταναλωτικά προϊόντα

Kitriniaris

Αλλαγές στο πρόγραμμα συνεργασίας Velocity της EMC

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα