21.1 C
Athens
23/04/2024
Biztech

Η TP-Link στηρίζει το «Το χαμόγελο του παιδιού»

H TP-Link Ελλάδας πρόσφερε 6 φορητά MR3020 3G/4G Wireless N Router και 1 M7350 4G LTE Mobile Wi-Fi για τα οχήματα της παιδιατρικής κατ’ οίκον νοσηλείας στο «χαμόγελο του παιδιού», τα οποία είναι στελεχωμένα με εξειδικευμένες ομάδες επαγγελματιών υγείας και πραγματοποιούν επισκέψεις σε σπίτια, με σκοπό μεταξύ άλλων την ιατρική και νοσηλευτική φροντίδα παιδιών, υπό την καθοδήγηση των θεραπόντων ιατρών και των διευθυντών κλινικών των παιδιατρικών νοσοκομείων.

 

Με το συγκεκριμένο εξοπλισμό, οι κινητές ιατρικές μονάδες του οργανισμού θα έχουν τη δυνατότητα να εξακολουθούν να είναι συνδεμένες online με τα συνεργαζόμενα νοσοκομεία, διευκολύνοντας τες στην εκτέλεση των ιατρικών και νοσηλευτικών καθηκόντων τους.

 

Όπως ανέφερε ο κ. Γιάννης Λουσίδης, εμπορικός διευθυντής της TP-Link Ελλάδας η εταιρεία αναγνωρίζει τις εκτεταμένες και αποτελεσματικές ενέργειες του οργανισμού στην προστασία των παιδιών και θα συνεχίσει την προσπάθεια να βοηθά, στο μέτρο που της αναλογεί, τις ευπαθείς ομάδες της χώρας μας.

Σχετικά άρθρα

Νέα tablets για όλες τις τσέπες από την Toshiba

Kitriniaris

Globo: Μία ακόμη πιστοποίηση από τη Microsoft

Kitriniaris

Οι λύσεις digital signage της LG στην ISE 2018

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα