22.8 C
Athens
29/03/2024
Biztech

Η The Wall Pro της Samsung εντυπωσιάζει στην ISE 2018

Στο πλαίσιο της έκθεσης ISE 2018 η Samsung παρουσιάζει την The Wall Professional, μια αρθρωτή, μεγάλης κλίμακας MicroLED οθόνη για  χρήση σε εσωτερικούς χώρους, που προσφέρει δυνατότητα επέκτασης σε μέγεθος, εξαιρετική φωτεινότητα, αντίθεση και γωνίες θέασης. Επιπλέον, η εταιρεία παρουσιάζει μια μεγάλη γκάμα από νέες τεχνολογίες, συμπεριλαμβανομένης της 3D Cinema LED, που απευθύνεται σε κινηματογραφικές αίθουσες, αλλά και την εντυπωσιακή Flip που δίνει νέο νόημα στην παρουσίαση και τη συνεργασία.

 

The Wall Professional

Πρόκειται για την επαγγελματική έκδοση της οθόνης The Wall, που παρουσιάστηκε πρόσφατα στη CES 2018. Η The Wall Professional επιτρέπει την διαμόρφωση πέρα από το καθιερωμένο στάνταρντ των 146 ιντσών. Συγκεκριμένα, οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν ή να αφαιρέσουν απεριόριστο αριθμό οθονών LED στη The Wall Professional, χωρίς να επηρεάζεται η απόδοση ή η ποιότητα της εικόνας. Τα αυτοεκπομπόμενα MicroLED pixel του panel προσφέρουν λαμπερές εικόνες, χωρίς φίλτρα χρωμάτων και οπίσθιο φωτισμό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η The Wall Professional ενσωματώνει την πλατφόρμα διαχείρισης περιεχομένου MagicInfo της Samsung. Με το MagicInfo, οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν, να οργανώσουν και να διαχειριστούν περιεχόμενο σε μια μόνο οθόνη ή σε ένα δίκτυο οθονών Wall Professional από οποιαδήποτε τοποθεσία. Η πλατφόρμα προσφέρει, επίσης, ολοκληρωμένη απόδοση ορατότητας προβολής για άμεση ανίχνευση σφαλμάτων και αντιμετώπιση προβλημάτων.

 

3D Cinema LED

Όσοι επισκεφτούν τη φετινή ISE 2018 θα είναι οι πρώτοι που θα δουν την επόμενη γενιά των οθονών Cinema LED της Samsung. Το νέο μοντέλο 3D Cinema LED διατηρεί σταθερή φωτεινότητα, επιτρέποντας την απρόσκοπτη προβολή κειμένου και εικόνας, μέχρι και την πιο μικρή λεπτομέρεια και μάλιστα ακόμη και όταν οι θεατές φορούν τρισδιάστατα γυαλιά. Σε αντίθεση με τις συμβατικές κινηματογραφικές οθόνες 3D που διαθέτουν πιο περιορισμένο οπτικό εύρος, η Samsung 3D Cinema LED προσφέρει ανώτερη ποιότητα σε ολόκληρη την αίθουσα προβολής, εξασφαλίζοντας εντυπωσιακή εμπειρία θέασης για όλους τους θεατές.

 

Έξυπνη σήμανση UHD

Οι νέες σειρές έξυπνων UHD οθονών QM (με φωτεινότητα 450nit) και QB (με φωτεινότητα 350nit), είναι σε θέση να αναβαθμίζουν αυτόματα την εικόνα FHD σε UHD. Έτσι, οι επαγγελματίες επιτυγχάνουν κορυφαία ποιότητα του μηνύματος που θέλουν να μεταδώσουν, χωρίς να απαιτούνται πολύπλοκες χειροκίνητες ρυθμίσεις. Το Optimal Color Mode προσαρμόζει διαισθητικά την ποιότητα εικόνας για να ανταποκρίνεται στη χρήση και στις συνθήκες προβολής.

 

Επιπλέον, οι σειρές QM και QB απλοποιούν τις διαδικασίες μετάδοσης περιεχομένου και συντήρησης. Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι οι οθόνες περνούν από η διαδικασία ενδελεχούς πιστοποίησης IP5x, για να διατηρούν την απόδοσή τους ακόμη και όταν εκτίθενται σε σκόνη, ρύπους και άλλους δυνητικά επικίνδυνους περιβαλλοντικούς παράγοντες.

 

 

Ψηφιακή σήμανση LED σειράς IF-D

Οι pixel-pitch οθόνες ψηφιακής σήμανσης LED της σειράς IF-D της Samsung προσφέρουν εικόνα κορυφαίας ποιότητας HDR για βέλτιστο οπτικό αποτέλεσμα ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες περιβαλλοντικού φωτισμού.

 

Για επιπλέον εντυπωσιακό αποτέλεσμα, οι επιχειρήσεις μπορούν να διαμορφώσουν τις οθόνες της σειράς IF-D σε ένα εύρος παραδοσιακών και μη συμβατικών μορφών. Η ευελιξία σχεδιασμού της σειράς IF-D περιλαμβάνει καμπύλες συνθέσεις με κοίλες και κυρτές εφαρμογές.

 

Samsung Flip Display

Μετά το επιτυχημένο ντεμπούτο στη CES 2018, η Samsung θα παρουσιάσει επίσημα στην ευρωπαϊκή αγορά, το Flip Display. Το βραβευμένο Samsung Flip Display συγκεντρώνει και επεκτείνει τις δυνατότητες συνεργασίας σε οποιοδήποτε επιχειρηματικό περιβάλλον.

Πρόκειται για μια διαδραστική οθόνη αφής, η οποία μπορεί να τοποθετηθεί τόσο οριζόντια, όσο και κάθετα, ενώ χάρη στην εργονομική της βάση, περιστρέφεται με ιδιαίτερη ευκολία. Η οθόνη έχει διαγώνιο 55 ίντσες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο ως κανονική οθόνη προβολής, όσο και ως διαδραστικός πίνακας.

Είναι εξοπλισμένη με μια μεγάλη γκάμα από συνδέσεις, συμπεριλαμβανομένων και ασύρματων τεχνολογιών, όπως Wi-Fi direct και NFC.

 

Σχετικά άρθρα

Στροφή στα κέρδη για την CPI

Kitriniaris

SAP και Oracle επεκτείνουν τη μεταξύ τους συμφωνία μεταπώλησης και υποστήριξης

Kitriniaris

Στις 22-23 Φεβρουαρίου 2022 το 3o Συνέδριο Επαγγελματικής Ασφάλισης

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα