19.7 C
Athens
28/03/2024
Biztech

Η SoftOne ανακοινώνει νέα λύση sales force automation

Η SoftOne, παρουσιάζει τη νέα mobile εφαρμογή Sales Force Automation, Soft1 SFA. Βασισμένο στη διεθνώς βραβευμένη πλατφόρμα ανάπτυξης web και mobile εφαρμογών «Soft1 360», το Soft1 SFA ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις κάθε σύγχρονης επιχείρησης (ανεξαρτήτως μεγέθους και κλάδου δραστηριοποίησης) για μείωση του κύκλου πώλησης, βελτίωση της εξυπηρέτησης των πελατών της και ταχύτατη πρόσβαση σε πραγματικά δεδομένα της αγοράς.

 

Η εφαρμογή Soft1 SFA λειτουργεί απρόσκοπτα σε tablet και smartphone, ενσωματώνοντας όλες τις λειτουργίες που χρειάζονται τα εν κινήσει στελέχη των πωλήσεων για τη διεκπεραίωση των καθημερινών τους δραστηριοτήτων. Από τον προγραμματισμό και τη δρομολόγηση επισκέψεων σε χάρτη, τη διαχείριση πελατών, προϊόντων και συναντήσεων και τη λήψη παραγγελιών, έως την πραγματοποίηση εισπράξεων και την έκδοση παραστατικών, την παρακολούθηση του ανταγωνισμού, το merchandising, τη δημιουργία ερωτηματολογίων και την υλοποίηση ερευνών κ.ά.

Με online και offline λειτουργία, το Soft1 SFA ενημερώνει την κεντρική μηχανογράφηση με όλες τις ενέργειες των πωλητών, παρέχοντας στους sales managers real-time δεδομένα που μπορούν να αξιοποιηθούν για την αξιολόγηση της καθημερινής απόδοσης, την καθοδήγηση, καθώς και την ανάπτυξη της δυναμικής των πωλήσεων των ομάδων τους.

 

Σε Android και iOS

Η νέα mobile λύση της SoftOne διατίθεται για λειτουργία σε περιβάλλον iOS και Android, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο από on-premise, όσο και από cloud εγκαταστάσεις. Με σύγχρονο και εύχρηστο user interface, προσαρμόζεται αυτόματα στην εκάστοτε φορητή συσκευή που χρησιμοποιεί ο πωλητής, υποστηρίζοντας αποτελεσματικά τις πολιτικές BYOD των επιχειρήσεων.

Σχετικά άρθρα

ViewSonic ColorPro VP2756-4k: Χρώμα που καθηλώνει

Giorgos Athanassiadis

Samsung: $8 δις κέρδη το πρώτο τρίμηνο!

Kitriniaris

Cisco: Τα νέα στελέχη θεωρούν απαραίτητη τη χρήση βίντεο στις επιχειρήσεις

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα