20.9 C
Athens
24/04/2024
Biztech

Η Schneider Electric ανανεώνει τη συνεργασία της με την CEA Tech

Η Schneider Electric, ανανέωσε τη στρατηγική της συνεργασία με τη CEA Tech, το τμήμα τεχνολογικής έρευνας της CEA, της γαλλικής επιτροπής Εναλλακτικών Πηγών Ενέργειας και Ατομικής Ενέργειας, για πέντε έτη. Η τελετή υπογραφής ανανέωσης της συνεργασίας, πραγματοποιήθηκε στις 21 Σεπτεμβρίου 2016 στη Γκρενόμπλ, παρουσία του Stéphane Siebert, Vice President του τμήματος Τεχνολογικής Έρευνας της CEA, και του Prith Banerjee, chief technology officer της Schneider Electric.

 

Με ημερομηνία έναρξης το 2010, η συνεργασία στρατηγικής έρευνας μεταξύ της Schneider Electric και της CEA Tech, έχει ως στόχο την πραγματοποίηση αποκλειστικών έργων Έρευνας & Ανάπτυξης, σε σημαντικούς τομείς για τη Schneider Electric, έτσι ώστε να συμβάλει σε συνεργατικά projects για την επικύρωση πρoτύπων. Επίσης, έχει σκοπό την επιτάχυνση της υιοθέτησης των τεχνολογιών αλλά και την εφαρμογή τους από τη CEA Tech (ως ιδρυτικού μέλους της IRT Nanoelec Pulse platform), σε βιομηχανικές περιοχές.

Με την ενίσχυση της εν λόγω συνεργασίας, η πρωτοβουλία Schneider Innovation at Every Level αξιοποιεί τις δυνατότητες του Internet of Things για να μετασχηματίσει πόλεις, να αναμορφώσει βιομηχανίες αλλά και να εμπλουτίσει τις ζωές των ανθρώπων μέσα από τα διασυνδεδεμένα προϊόντα, τον έλεγχο αλλά και μέσα από εφαρμογές, analytics και υπηρεσίες.

 

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η συγκεκριμένη συνεργασία έχει ήδη προσφέρει σημαντικά οφέλη στον όμιλο. Για παράδειγμα, η Schneider Electric έχει υιοθετήσει μια τεχνολογία αυτοματισμού για την ανάπτυξη κρίσιμων εφαρμογών σε πραγματικό χρόνο, σχεδιασμένη από μία «εκκολαπτόμενη» start-up της CEA. Η συγκεκριμένη τεχνολογία επιτρέπει στα κρίσιμα και μη κρίσιμα μέρη του ενσωματωμένου λογισμικού να έχουν ξεχωριστή οντότητα, μειώνοντας σημαντικά το χρόνο και το κόστος που απαιτούνται κατά την πιστοποίηση. Επιπλέον, η CEA Tech έχει δημιουργήσει μια τεχνολογική πλατφόρμα σε συνεργασία με βιομηχανικούς εταίρους από τον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας και της αεροπλοΐας.

Σχετικά άρθρα

Τα Xiaomi Mi Mix 2 επίσημα στην Ελλάδα από την Info Quest

Giorgos Athanassiadis

HP Neverstop: Ο πρώτος laser εκτυπωτής χωρίς δοχείο toner

Giorgos Athanassiadis

Η Upcom προσφέρει σε όλες τις επιχειρήσεις δωρεάν μηχανισμό για κλείσιμο ραντεβού

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα