21.7 C
Athens
23/04/2024
Biztech

Η SAP ηγέτης στις λύσεις Data Integration

Η SAP αναδείχτηκε ηγέτης σύμφωνα με την έκθεση του 2015 Magic Quadrant της Gartner για τις λύσεις ενοποίησης δεδομένων (Data Integration Tools). Η εν λόγω έκθεση αξιολόγησε τις λύσεις Data Integration της SAP και την ανέδειξε ως κορυφαίο πάροχο λογισμικού με βάση την “ικανότητα εκτέλεσης” και την “πληρότητα του οράματος” της για όγδοη συνεχή χρονιά.

 

Σύμφωνα με τη Gartner οι επιχειρήσεις χρειάζεται να βελτιώσουν την υποδομή τους, εστιάζοντας σε λύσεις Data Integration. Τα στελέχη των επιχειρήσεων που διαχειρίζονται τις πληροφορίες, αναγνωρίζουν ότι η ενοποίηση δεδομένων (Data Integration) αποτελεί κρίσιμη λειτουργία ως προς τη συνολική στρατηγική διαχείριση των πληροφοριών της εταιρείας τους. Επιπρόσθετα, αντιλαμβάνονται ότι πλέον είναι απαραίτητο να υιοθετήσουν λύσεις ικανές που θα διευκολύνουν το Data Integration των επιχειρήσεων τους, προάγοντας την ανταλλαγή δεδομένων σε όλη την επιχείρηση.

 

Οι λύσεις ενοποίησης δεδομένων (Data Integration) της SAP βοηθούν τους πελάτες της να διαχειρίζονται τις πληροφορίες στρατηγικά, ενώ ταυτόχρονα τους προσφέρουν τη δυνατότητα να τις μετατρέπουν άμεσα σε πληροφορία έτοιμη για χρήση. Επιπλέον, με τις λύσεις ενοποίησης δεδομένων (Data Integration) της SAP, οι επιχειρήσεις μπορούν να αντλούν πληροφορίες, βελτιώνοντας έτσι την ποιότητα των δεδομένων τους και επιτυγχάνοντας καλύτερη διαχείριση.

Σχετικά άρθρα

Το WinEra ERP στην «Καλογερόπουλος Χημικά»

Infinitum: Νέα δικτυακή υποδομή με χρήση μηχανισμών AI στα Marks & Spencer

Giorgos Athanassiadis

Βραβείο για τις εκτυπώσεις των Roland VersaUV LEC2

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα