16.5 C
Athens
19/03/2024
Biztech

Η Professional Services βάζει τέλος στα Wi-Fi dead spots

Η Professional Services παρουσιάζει το νέο EnGenius EMR3000 Mesh Router, βάζοντας τέλος στα Wi-Fi dead spots τόσο στους εσωτερικούς όσο και στους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού ή του γραφείου.

 

Πρόκειται για ένα router το οποίο έχει σχεδιαστεί με βάση την τεχνολογία EnMesh wireless της EnGenius, επεκτείνοντας την ισχύ του Wi-Fi σήματος σε ολόκληρο το σπίτι/γραφείο αλλά και στον εξωτερικό τους χώρο. H τεχνολογία EnMesh κάνει την εγκατάσταση, ρύθμιση και διασύνδεση δύο ή παραπάνω access points πολύ εύκολη ενώ, ταυτόχρονα, δίνει στον χρήστη τον πλήρη έλεγχο του ασύρματου δικτύου μέσω της εφαρμογής EnMesh mobile.

Σε αντίθεση με τα παλιάς τεχνολογίας routers, τα EnGenius Mesh Routers δουλεύουν σαν ένα ενιαίο σύστημα, ανιχνεύοντας αυτόματα την καλύτερη δυνατή σύνδεση και επεκτείνοντας την κάλυψη του σήματος σε όλο το σπίτι χωρίς να χρειάζονται επιπλέον ρυθμίσεις.

 

 

Η τεχνολογία EnMesh έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει κάθε τετραγωνικό μέτρο του σπιτιού ή του γραφείου σας, ανεξαρτήτως μεγέθους. Ένα EnMesh router καλύπτει ένα τυπικό διαμέρισμα εμβαδού 130 τετραγωνικών μέτρων, ενώ το kit που περιλαμβάνει 3 συσκευές, καλύπτει περίπου 420 τετραγωνικά μέτρα.

Από εκεί και πέρα, για ακόμα μεγαλύτερη κάλυψη, μπορείτε να προσθέτετε επιπλέον συσκευές στο δίκτυο.

Σχετικά άρθρα

Net-zero εκπομπές για τη Lenovo έως το 2050 με επικύρωση της Science Based Targets

Giorgos Athanassiadis

Η Dell παρουσιάζει τα πιο «έξυπνα» commercial PCs

Windows XP: Τέλος εποχής

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα