13.1 C
Athens
19/03/2024
Biztech

Η Oracle συνεχίζει να αναπτύσσεται δυνατά στο cloud

Σύμφωνα με νέα έκθεση της IDC, η Oracle κατέκτησε το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς μεταξύ όλων των προμηθευτών επιχειρηματικών εφαρμογών SaaS και σημείωσε την ταχύτερη ανάπτυξη μεταξύ των 10 κορυφαίων προμηθευτών λύσεων PaaS κατά τα δύο τελευταία ημερολογιακά έτη.

 

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Public Cloud Services Tracker του Απριλίου 2018 της IDC, η Oracle κατέκτησε το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς μεταξύ όλων των προμηθευτών επιχειρηματικών εφαρμογών SaaS κατά τα ημερολογιακά έτη 2016 και 2017. Επιπλέον, από την ίδια έκθεση προέκυψε ότι, η Oracle σημείωσε την ταχύτερη ανάπτυξη μεταξύ των 10 κορυφαίων προμηθευτών λύσεων PaaS για τα ίδια ημερολογιακά έτη.

 

Το Worldwide Semiannual Public Cloud Services Tracker της IDC παρακολουθεί υπηρεσίες δημόσιου cloud με τακτικές δημοσιεύσεις εξαμηνιαίων εκτιμήσεων εσόδων. Περιλαμβάνει αναλυτικά στοιχεία σε επίπεδο μεμονωμένου προμηθευτή υπηρεσιών δημόσιου cloud αναφορικά με τις ιστορικές επιχειρηματικές επιδόσεις, καθώς και προβλέψεις για τα μεγέθη της αγοράς σε μελλοντικό ορίζοντα πενταετίας για 53 χώρες/περιοχές και για έως και 80 ξεχωριστά τμήματα της αγοράς. Στην έκθεση, οι εταιρικές εφαρμογές SaaS αναφέρονται στις αγορές της IDC σχετικά με εφαρμογές CRM, Enterprise Resource Management (συμπεριλαμβανομένων των HCM, Financials, Procurement, Order Management, PPM, EAM), Engineering, SCM, Operations και Manufacturing.

 

Η Oracle προσφέρει ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο cloud, το οποίο καλύπτει υπηρεσίες IaaS (Infrastructure as a Service), PaaS (Platform as a Service) και SaaS (Software as a Service). Σήμερα, οργανισμοί σε 195 χώρες και περιοχές επεξεργάζονται πάνω από 55 δισεκατομμύρια συναλλαγές κάθε μέρα μέσω του Oracle Cloud.

Σχετικά άρθρα

Οι Γερμανοί “διώχνουν” τη Verizon λόγω φόβων για κατασκοπεία

Kitriniaris

Cisco Cloud Day στη Θεσσαλονίκη με τη συνεργασία της Logicom

Το Lenovo Yoga Book στην Ελλάδα

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα