13.5 C
Athens
19/03/2024
Biztech

Η Oracle ανακοινώνει το Oracle Banking Payments

Οι λύσεις για τον τραπεζικό κλάδο δεν είναι κάτι καινούριο για την Oracle. Για περισσότερες από δύο δεκαετίες η εταιρεία προμηθεύει πάνω από 500 τράπεζες σε όλο τον κόσμο με λύσεις υποστήριξης πληρωμών. Μάλιστα, σε πολλές περιπτώσεις, οι εφαρμογές της Oracle καλύπτουν ένα σημαντικό μέρος του όγκου συναλλαγών μιας χώρας ή περιοχής. Για παράδειγμα, στην Ινδία η εταιρεία διαχειρίζεται πάνω από το 20% των εισερχόμενων και το 22% των εξερχόμενων πράξεων διακανονισμού σε πραγματικό χρόνο.

 

Η νέα λύση που ανακοίνωσε η Oralce ονομάζεται Oracle Banking Payments. Η δημιουργία της έχει βασιστεί εξαρχής στο πρότυπο ISO 20022 και η σχεδίασή της αποσκοπεί στο να βοηθήσει τις τράπεζες να κατηγοριοποιήσουν την ανταλλαγή μηνυμάτων περί πληρωμών, το μετασχηματισμό των μηνυμάτων και την επεξεργασία των πληρωμών, παρέχοντας υψηλής ποιότητας πληροφόρηση. Χρησιμοποιώντας το API του Oracle Banking Payments, οι τράπεζες μπορούν επίσης να καινοτομήσουν στο πλαίσιο του Internet of Payments, να συνεργαστούν με τρίτους ή να οργανώσουν νέα επιχειρηματικά μοντέλα αξιοποιώντας συνεργασίες με εταιρείες FinTech.

 

Ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο

 

Με τα Oracle Financial Services Analytical Applications (OFSAA), Oracle Banking Digital Experience, Oracle FLEXCUBE, Oracle Banking Platform και Oracle Financial Services Revenue management and Billing, η σημερινή ανακοίνωση διαθεσιμότητας της λύσης Oracle Banking Payments αναδεικνύει την Oracle ως τον προμηθευτή με το πιο ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο λύσεων για τον κλάδο των πληρωμών.

Σχετικά άρθρα

Πρωτιά για την Canon στα MFDs γραφείου

Kitriniaris

Στα 198 εκατ. ευρώ τα έσοδα από υπηρεσίες για τη Vodafone Ελλάδος

dmallas

Επιτυχημένη παρουσία της Digimark στην Xenia 2017

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα