22.8 C
Athens
29/03/2024
Biztech

Η OnLine Data φέρνει τα eScan & MailScan

Σε αποκλειστική συμφωνία συνεργασίας με την αμερικάνικη πολυεθνική εταιρεία MicroWorld Technologies προχώρησε η OnLine Data αποτελώντας πλέον τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο των Antivirus και Internet Security προϊόντων eScan & MailScan, τα οποία διαθέτει από τον Οκτώβριο του 2016 στην Ελληνική αγορά.

 

Από οικιακές ή μικρές εταιρικές ανάγκες, έως τις υψηλές απαιτήσεις πολυάριθμων χρηστών μεγάλων επιχειρήσεων το eScan & το MailScan μπορούν να  καλύψουν άμεσα και με αποτελεσματικότητα οποιαδήποτε επίθεση μπορεί να υπάρξει από ιούς ή κακόβουλα λογισμικά, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. Διατίθενται σε 15 γλώσσες και είναι απολύτως συμβατά με συστήματα Windows, Mac, Android και Linux, με όλους τους mail servers, καθώς και με όλες τις συσκευές –υπολογιστές, κινητά, tablets.

 

Το eScan & το ΜailScan είναι προϊόντα της MicroWorld Technologies, η οποία εδρεύει στις ΗΠΑ και διαθέτει περισσότερους από 50.000 συνεργάτες σε πάνω από 190 χώρες σ’ όλο τον κόσμο.

 

eScan

Πρόκειται για μια πλήρη λύση προστασίας από ιούς και απειλές. Διατίθεται σε διάφορες εκδόσεις, από την απλή eScan Antivirus για Windows, Linux και Mac, την εξελιγμένη eScan Internet Security Suite, την eScan Total Security Suite και την eScan Universal Security Suite, η οποία προσφέρει προστασία σε πολλαπλές συσκευές. Επίσης, υπάρχουν και οι εξειδικευμένες λύσεις προστασίας για φορητές πλατφόρμες, όπως eScan Mobile Security for Android, eScan Tablet Security for Android και eScan Mobile Security for iPhones & iPads.

 

MailScan

Το MailScan απευθύνεται σε mail servers και προστατεύει τα mail boxes από κάθε είδους ιούς, worms, Trojans και άλλες απειλές. Με μια σειρά από έξυπνα φίλτρα, το MailScan προστατεύει τον mail server από spam and phishing mails.

Σχετικά άρθρα

Cosmos Business Systems και ΙΒΜ ενημέρωσαν τις επιχειρήσεις

Kitriniaris

Νέος πρόεδρος στην D-Link

Η τέχνη συναντά την τεχνολογία με το νέο Xiaomi Mi MIX 2S

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα