11.2 C
Athens
20/04/2024
Biztech

Η MMD παρουσιάζει τις επαγγελματικές οθόνες Philips στην ISE 2018

Στην έκθεση ISE 2018, που πραγματοποιείται μεταξύ 6-9 Φεβρουαρίου 2018 στο Amsterdam, η MMD, brand license partner των οθονών Philips, θα παρουσιάσει την πιο πρόσφατη σειρά οθονών Philips που προσφέρει εντυπωσιακά χρώματα και φωτεινότητα, περισσότερη απλότητα, μεγαλύτερη άνεση και βελτιωμένη παραγωγικότητα για τους επαγγελματίες χρήστες.

 

Τα σημαντικότερα μοντέλα

Με ένα QHD IPS panel για πλήρη χρώματα και ευρείες οπτικές γωνίες, το μοντέλο  328P6AUBREB επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν μεγάλες εικόνες χωρίς να χάνουν την παραμικρή λεπτομέρεια. Ιδιαιτέρως κατάλληλη για επαγγελματική χρήση, προσφέρει ένα μονό καλώδιο περιφερειακής σύνδεσης για την απλούστευση της διάταξης του χώρου εργασίας και την αύξηση της παραγωγικότητας καθώς και θύρα USB 3.1 Type-C για εξαιρετικά γρήγορη μεταφορά δεδομένων. Για τη προστασία των ματιών και την ορθότερη στάση του σώματος των χρηστών, προσφέρεται η εργονομική βάση SmartErgoBase και η λειτουργία LowBlue.

 

Η οθόνη 241B7QUPBEB, που θα παρουσιαστεί στη φετινή ISE, αποτελεί άλλη μία ιδανική επιλογή για επαγγελματική χρήση. Αυτή η οθόνη Philips της σειράς B line με σύνδεση USB-C, προσφέρει στους χρήστες ένα απλό notebook σταθμό σύνδεσης μέσω ενός καλωδίου για γρήγορη μεταφορά βίντεο/δεδομένων, καθώς και φόρτιση.

Το εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο της οθόνης είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για συστήματα πολλαπλών οθονών, η εργονομική της βάση SmartErgoBase προσφέρει ρυθμίσεις φιλικές προς τον χρήστη ενώ η λειτουργία EasyRead προσφέρει μια paper-like εμπειρία ανάγνωσης. Επίσης, η λειτουργία LowBlue και η τεχνολογία flicker-free εξασφαλίζουν αυξημένη παραγωγικότητα προστατεύοντας παράλληλα και τα μάτια των χρηστών.

 

Τέλος, η UltraWide 21:9 κυρτή οθόνη 349X7FJEW, που αναμένεται να εντυπωσιάσει τους επισκέπτες της έκθεσης, διαθέτει γρήγορο ρυθμό ανανέωσης στα 100Hz και τεχνολογία AMD FreeSync που την καθιστούν ιδανική για επαγγελματίες που αναζητούν άψογα γραφικά. Διαθέτει διαγώνιο 34” και ανάλυση 3440 x 1440 pixels. Το στενό πλαίσιο προσδίδει μια διακριτική εμφάνιση, ενώ η λειτουργία MultiView επιτρέπει τη ταυτόχρονη σύνδεση και θέαση δύο επιφανειών εργασίας. Η οθόνη προσφέρει HDMI αλλά και DisplayPort, ενώ το USB 3.0 επιτρέπει γρήγορες μεταφορές δεδομένων και τη φόρτιση κινητών συσκευών.

Σχετικά άρθρα

Public: Χρονιά λειτουργικής κερδοφορίας το 2015

Channel-Manager

Στα υψηλά οι τιμές του iPhone 5 στην Ελλάδα

dmallas

ACS: Επιτυχημένη αποστολή ιατροφαρμακευτικού υλικού με drone

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα