13.1 C
Athens
19/03/2024
Biztech

Η Mellon κάνει την έκθεση Thanks to Tech πιο «έξυπνη»

Η Mellon Technologies υλοποίησε την εφαρμογή Thanks to Tech στην ομώνυμη έκθεση που πραγματοποιείται για δεύτερη χρονιά στον 4ο όροφο του εμπορικού κέντρου The Mall Athens. Η εφαρμογή βασίζεται στην τεχνολογία των beacons, ειδικών συσκευών μικρο-εντοπισμού χαμηλού κόστους που χρησιμοποιούν Bluetooth χαμηλής κατανάλωσης και μεταδίδουν ραδιοσήματα τα οποία μπορούν να λάβουν και να ερμηνεύσουν τα smartphones, ξεκλειδώνοντας περιεχόμενο.

 

Αξιοποιώντας το ειδικό app της Mellon, οι επισκέπτες της έκθεσης μετατρέπουν το smartphone τους σε έναν προσωπικό «ξεναγό». Πιο συγκεκριμένα, οι χρήστες της εφαρμογής μπορούν να λαμβάνουν σε πραγματικό χρόνο ενημερώσεις με προϊοντικά χαρακτηριστικά, φωτογραφίες και βίντεο με βάση τη θέση τους μέσα στην έκθεση. Παράλληλα, οι επισκέπτες της έκθεσης έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν, μέσα από την εφαρμογή, σε ειδικούς διαγωνισμούς.

 

Η εφαρμογή που είναι διαθέσιμη για συσκευές iPhone και Android, αναπτύχθηκε πάνω στην proprietary πλατφόρμα Loco η οποία απευθύνεται σε επιχειρήσεις λιανικής, τράπεζες, μουσεία και άλλους οργανισμούς που θέλουν να προσφέρουν μια διαφορετική, digital εμπειρία σε φυσικό χώρο.

 

Η έκθεση Thanks to Tech πραγματοποιείται από τον Κωτσόβολο για τρία τριήμερα: 24-25-26/11, 1-2-3/12, 8-9-10/12, από τις 11:00 έως τις 22:00. Σε ένα φουτουριστικό χώρο 1.200 τετραγωνικών μέτρων, εκτίθενται 130 προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας με πάνω από 50 από αυτά να μην έχουν καν κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά.

Σχετικά άρθρα

Έργο της Qualisys Software στο Cloud για την Νanotek

Kitriniaris

Πιστοποίηση TCO για τους προβολείς της Epson

«Έξυπνη αστυνόμευση» από την Intracom Telecom

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα