14.4 C
Athens
20/04/2024
Biztech

Η Megasoft κοντά στους σπουδαστές

Η Megasoft έχει διαθέσει τις εφαρμογές Prisma Win Εμπορική διαχείριση, Έσοδα-έξοδα, Μισθοδοσία και Γενική λογιστική στο εργαστήριο 15 θέσεων της ΕΠΑ.Σ ΟΑΕΔ Μοσχάτου, προκειμένου οι σπουδαστές να διδαχθούν τις εφαρμογές και να εξοικειωθούν με ένα σύγχρονο λογισμικό μηχανογράφησης επιχειρήσεων, γνώση που θα αποτελέσει ουσιαστικό εφόδιο στο επαγγελματικό τους ξεκίνημα.

Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης συνεργασίας, οι σπουδαστές της ειδικότητας «υπάλληλοι διοικητικών καθηκόντων» της ΕΠΑ.Σ Μοσχάτου πραγματοποίησαν επίσκεψη στα γραφεία της Megasoft.

Το κύριο αντικείμενο σπουδών της συγκεκριμένης ειδικότητας αφορά σε βασικές αρχές οργάνωσης & διοίκησης επιχειρήσεων με ειδική εστίαση σε θέματα οργάνωσης και εργασιών σύγχρονου γραφείου και τήρησης οικονομικών και φορολογικών στοιχείων.

 

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, οι σπουδαστές της ΕΠΑ.Σ, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την ιστορία της Megasoft, τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της, να συνομιλήσουν με στελέχη της, ενώ ξεναγήθηκαν σε όλους τους χώρους και τα τμήματα της εταιρείας με σκοπό να δουν στην πράξη τον τρόπο λειτουργίας μιας σύγχρονης εταιρείας πληροφορικής.

 

Σχετικά άρθρα

90% οικονομία με τον νέο Epson EcoTank L1110

LG 27MP60G-B: Νέο monitor με προηγμένες λειτουργίες για gamers

Giorgos Athanassiadis

Huawei: Aπόβαση στην Ευρώπη μέσω SAP

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα