23 C
Athens
16/04/2024
Biztech

Η LG συμμετέχει στην Xenia 2017

Ιδιαίτερα εντυπωσιακή θα είναι η παρουσία της LG Electronics και του τμήματος LG Business Solutions στη φετινή Xenia 2017, την έκθεση που απευθύνεται αποκλειστικά στους ξενοδόχους αλλά και τους επαγγελματίες του ευρύτερου ξενοδοχειακού κλάδου, η οποία θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 25-27 Νοεμβρίου 2017 στο Metropolitan Expo. Ένα πλήρες χαρτοφυλάκιο προϊόντων όπως In-room λύσεις digital concierge,  επαγγελματικού κλιματισμού και λύσεων digital signage θα βρίσκεται στη διάθεση των επισκεπτών.

 

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, στο ειδικά διαμορφωμένο κοινό περίπτερο της LG και της εταιρείας Γ. Δρακουλάκης (περίπτερο Β01, Hall 2), επίσημου συνεργάτη της LG από το 2002, ο επισκέπτης θα μπορεί ενημερωθεί για τις ολοκληρωμένες ξενοδοχειακές λύσεις της εταιρείας σε OLED Ηοtel Information Display με μοναδικές ξενοδοχειακές τηλεοράσεις & Digital Signage προϊόντα προηγμένης τεχνολογίας και ιδιαίτερης αισθητικής, για τον κεντρικό κλιματισμό με κ λύσεις VRF, αλλά και διαιρούμενου τύπου θέρμανση & παραγωγή ζεστού νερού χρήσης με αντλίες θερμότητας και mini-bar.

 

Smart Hotel Room φτιάχνει η LG

Επίσης, η LG θα είναι Χρυσός Χορηγός του Smart Hotel Room, ενός πρωτοποριακού concept room υψηλής τεχνολογίας και σύγχρονου design που θα παρουσιαστεί στο πλαίσιο της έκθεσης. Σε αυτό το ολοκληρωμένο και λειτουργικό δωμάτιο-σουίτα θα ενσωματωθούν όλες οι ολοκληρωμένες λύσεις του αύριο της LG με τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες -από τον κλιματισμό και τη ψύξη μέχρι τις OLED ξενοδοχειακές Information Display λύσεις- καθώς και αυτοματισμοί που έχουν ως στόχο τη βελτίωση της άνεσης των επισκεπτών καθώς και τη διευκόλυνση της λειτουργίας και της διαχείρισης για τους ξενοδόχους.

 

Τέλος, οι digital signage λύσεις της LG θα είναι τοποθετημένες σε όλο το χώρο της Xenia, και θα προσφέρουν στους επισκέπτες της έκθεσης αναβαθμισμένο οπτικοακουστικό περιεχόμενο υψηλής τεχνολογίας μέσω των Ultra Stretch 86’’, Large Scale 84’’ και Standard 47’’ Digital Signage οθονών, καθώς και των 47’’ video wall τοποθετημένων σε διάταξη 2×2 και 4×4.

Σχετικά άρθρα

Excellence Innovation Center από τη Uni Systems

Giorgos Athanassiadis

Η εξωστρέφεια ενίσχυσε τα οικονομικά μεγέθη της Profile

Kitriniaris

H IBM επεκτείνει την οικογένεια PureSystems

dmallas

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα