13.1 C
Athens
19/03/2024
Biztech

Η LG παρουσιάσει τη νέα σειρά τηλεοράσεων 4K OLED

Η LG Electronics ανακοίνωσε τη νέα σειρά LG 4K OLED TV E8, διαθέσιμη σε 65 ίντσες (OLED65E8PLA) και 55 ίντσες (OLED55E8PLA) αντίστοιχα, η οποία χάρη στα πάνω από 8 εκατομμύρια αυτοφωτιζόμενα pixels που διαθέτει, εξασφαλίζει απόλυτο μαύρο και εξαιρετική λεπτομέρεια στο χρώμα. Επιπλέον, η νέα σειρά των LG OLED τηλεοράσεων διαθέτει προηγμένα χαρακτηριστικά, όπως τον νέο επεξεργαστή α9 και τα πρότυπα Dolby Vision και Dolby Atmos που προσφέρουν στον χρήστη μια συναρπαστική εμπειρία κινηματογραφικής θέασης τόσο στην εικόνα, όσο και στον ήχο.

 

Η LG δημιούργησε τον επεξεργαστή εικόνας α9 αποκλειστικά για τις OLED τηλεοράσεις, για να υποστηρίξει τόσο βελτιώσεις στην ποιότητα εικόνας, όσο και σε εικόνες και βίντεο με υψηλό ρυθμό καρέ. Επιπλέον, τα χρώματα είναι ακόμα πιο ακριβή καθώς η γκάμα έχει επεκταθεί κατά 7,3 φορές καλύπτοντας μεγαλύτερο φάσμα. Τέλος, καθώς υποστηρίζει HFR 120 (100) καρέ ανά δευτερόλεπτο η απεικόνιση βίντεο και η εναλλαγή εικόνας γίνεται εξαιρετικά ομαλά και «ζωντανά» αποφεύγοντας το τρέμουλο και θόλωση.

 

Κορυφαία εικόνα και ήχος

Με την υποστήριξη του Cinema HDR στα νέα μοντέλα LG 4Κ OLED TV E8, ο θεατής βιώνει την εμπειρία μιας κινηματογραφικής αίθουσας. Το Dolby Vision αποδίδει εικόνα υψηλής ποιότητας καθώς επεξεργάζεται μεμονωμένα πάνω από 170.000 καρέ σε μια ταινία διάρκειας δύο ωρών. Επιπλέον, υποστηρίζεται το Advanced HDR της Technicolor, καθώς και τα αναβαθμισμένα με τον κατοχυρωμένο αλγόριθμο της LG πρότυπα HDR 10 Pro και HLG Pro.

Οι τηλεοράσεις της σειράς LG 4Κ OLED TV E8 φέρνουν τον κινηματογραφικό ήχο στο σπίτι. Το Dolby Atmos λαμβάνει με ρεαλιστικό τρόπο την κίνηση κάθε αντικειμένου και αποδίδει ήχο surround 360 μοιρών. Σε συνδυασμό με το Dolby Vision, παρέχει μια ολοκληρωμένη κινηματογραφική εμπειρία καθώς μεταφέρει τον θεατή σε ένα περιβάλλον με «κινούμενο» ήχο που τον περιβάλλει με εξαιρετικό ρεαλισμό.

 

Τέλος, τα νέα μοντέλα διαθέτουν και εντυπωσιακή σχεδίαση «Picture-on-Glass» όπου φαίνονται σαν να αιωρούνται στο χώρο αποτελώντας την ιδανική λύση για την εναρμόνιση της τηλεόρασης με την διακόσμηση του σπιτιού.

Σχετικά άρθρα

Εκατομμύρια πλαστά αναλώσιμα κατάσχεσε η HP το 2020

Giorgos Athanassiadis

ViewSonic M1 Pro: Μεγάλη οθόνη παντού από οποιαδήποτε γωνία

Giorgos Athanassiadis

Το all-in-one modular data center της Schneider Electric διαθέσιμο στην Ευρώπη

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα