15.7 C
Athens
29/03/2024
Biztech

Η Lenovo δίνει λύση στην αυξανόμενη ανάγκη για αποθήκευση

Στο πλαίσιο του Accelerate Partner Forum, η Lenovo ανακοίνωσε το Lenovo Distributed Storage Solution για IBM Spectrum Scale (DSS-G). Σχεδιασμένο για να υποστηρίζει τη διαχείριση και αποθήκευση τεράστιου όγκου αρχείων, κατάλληλο για περιβάλλοντα υψηλής απόδοσης και απαιτητικής χρήσης, το Lenovo DSS-G προσφέρει στους πελάτες τη δυνατότητα να διαχειριστούν τον εκθετικό ρυθμό αύξησης του όγκου δεδομένων και την ανάγκη που προκύπτει για αποθήκευση μεγάλου όγκου δεδομένων (με ή χωρίς δομή).

 

Σήμερα, οι λύσεις διαχείρισης storage για HPC, τεχνητή νοημοσύνη, analytics και cloud, κυρίαρχες τάσεις στο χώρο της τεχνολογίας που αναδομούν ριζικά το data center, επιβαρύνουν σημαντικά τη διαχείριση των IT πόρων. Το DSS-G Storage Solution είναι η νέα πρόταση από τη Lenovo που έχει ως στόχο να επιταχύνει την εφαρμογή και λειτουργία της Software Defined Data Center τεχνολογίας, η οποία προσφέρει στους πελάτες σημαντικά οφέλη, όπως απλοποίηση υποδομών, ενισχυμένη απόδοση και χαμηλότερο κόστος χρήσης, συνολικά.

 

Η ανακοίνωση αυτή αποτελεί το πρώτο βήμα της Lenovo να εφαρμόσει τα οφέλη του Software Defined Storage σε HPC clusters. Θα ακολουθήσουν πρόσθετες παροχές σε πελάτες που χρησιμοποιούν Ceph ή Luster. Διαθέτοντας τα Lenovo D1224 και D3284 12Gbps SAS υποσυστήματα αποθήκευσης, καθώς επίσης και software και networking δυνατότητες –συμπεριλαμβανομένης και της υποστήριξης για Red Hat Enterprise Linux – η νέα λύση διαθέτει εύρος τεχνολογικών δυνατοτήτων, σε μια ολοκληρωμένη παροχή.

Σχετικά άρθρα

Symantec: εξαγορά της Nukona με το βλέμμα στο BYOD

antonyroussel

Διπλή διάκριση για την Globo στα Info Security 2015

Kitriniaris

Έρευνα PayPal: Οι SMBs στυλοβάτες της Ελληνικής οικονομίας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα