18 C
Athens
19/03/2024
Biztech

Η Lavisoft ανακοίνωσε το HR Production MaSter

Με στόχο τον συνεχή εκσυγχρονισμό των λογισμικών της για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συνεργατών της, η Lavisoft δημιούργησε το HR Production MaSter, εμπλουτίζοντας έτσι τη γκάμα του λογισμικού διαχείρισης ανθρώπινων πόρων, HR MaSter. Αντικείμενο του HR Production MaSter αποτελεί ο έλεγχος των κέντρων κόστους της παραγωγικής διαδικασίας σε μια βιομηχανία–βιοτεχνία με στόχο, μέσα από την κατάλληλη επεξεργασία, τη βελτιστοποίηση της απόδοσης του εργατικού δυναμικού τους.

 

Το HR Production MaSter συνεργάζεται με κατάλληλους ηλεκτρονικούς σταθμούς ωρομέτρησης (Time-Attendance Terminals) της ενασχόλησης των εργαζομένων σε κάθε μηχάνημα κάθε γραμμής παραγωγής ξεχωριστά. Στη συνέχεια, επεξεργάζεται τα στοιχεία που συγκεντρώνει από τα διαφορετικά κέντρα κόστους εργασίας του παρέχοντας όλες τις δυνατότητες οργάνωσης και παρακολούθησης της παραγωγικότητας των εργαζομένων.  Επιπλέον, προσφέρει τη δυνατότητα έκδοσης  στατιστικών στοιχείων, αναλυτικών και συγκεντρωτικών καταστάσεων, ενώ ενημερώνει αυτόματα το πρόγραμμα μισθοδοσίας.

 

Τέλος, όπως όλα τα έργα της Lavisoft, το HR Production MaSter παρέχει επιπλέον το πλεονέκτημα της ευελιξίας και της προσαρμογής στα νέα δεδομένα της τεχνολογίας αλλά και στις διαφορετικές απαιτήσεις μιας επιχείρησης, καθώς και δυνατότητες εφαρμογής σε εγκαταστάσεις μεγάλης κλίμακας.

Σχετικά άρθρα

SAP: βράβευση για την εφαρμογή Claims Management

Kitriniaris

Έναρξη της διαδικτυακής εφαρμογής συνεδρίων, Conferience.com

Kitriniaris

Βελτιωμένοι servers x86 από την Oracle

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα