19.7 C
Athens
28/03/2024
Biztech

Η Kodak Alaris παρουσιάζει το νέο σαρωτή Kodak i3500

Η CPI, επίσημος διανομέας της Kodak Alaris στην Ελλάδα, παρουσιάζει το Kodak i3500, ένα νέο μοντέλο σαρωτή που έρχεται να προστεθεί στην ήδη επιτυχημένη σειρά σαρωτών i3000.

O νέος σαρωτής διπλής όψης Kodak i3500, με ταχύτητα έγχρωμης σάρωσης μέχρι 110 σελ./λεπτό, απευθύνεται στους κλάδους των τραπεζών, ασφαλειών, υγείας, δημοσίου κ.λπ. Το λογισμικό που διαθέτει επιτρέπει  την εξαγωγή κρίσιμων δεδομένων από έγγραφα  και την τροφοδότησή τους σε υπάρχουσες επιχειρηματικές διαδικασίες και ροές εργασίας.

Ο Kodak i3500 διαθέτει τροφοδότη εγγράφων 300 φύλλων και χειρίζεται από επαγγελματικές κάρτες μέχρι έγγραφα DIN-A3, με εξαιρετική ποιότητα εικόνας χάρη στην τεχνολογία Perfect Page, ενώ  ενσωματώνει on board δυνατότητα ανάγνωσης barcode.

 

Τέλος με τη τεχνολογία Intelligent Document Protection (IDP) που διαθέτει, ο σαρωτής Kodak i3500 προστατεύει ευπαθή έγγραφα καθώς μπορεί να αντιληφθεί, από τον ήχο του χαρτιού που σαρώνεται, τυχόν φθορά και να διακόψει τη διαδικασία διατηρώντας το έγγραφο ανέπαφο.

 

Οι σαρωτές της Kodak Alaris είναι διαθέσιμοι πανελλαδικά από το δίκτυο συνεργατών της CPI.

Σχετικά άρθρα

Περιορισμένη εθελούσια έξοδος στην Dell

Kitriniaris

Cloud adoption training από την Office Line

LG 49WL95C στις 49’’ και 32:9 – Ο ορισμός του ultrawide!

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα