20.1 C
Athens
24/04/2024
Biztech

Η Intracom Telecom προμηθεύει τη λύση WiBAS-OSDR στη Ν. Αφρική

H Intracom Telecom, ανακοίνωσε την υπογραφή σύμβασης-πλαισίου με την Comsol, πάροχο ασύρματων υπηρεσιών για εταιρικούς πελάτες στη Ν. Αφρική, για την προμήθεια τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού και τερματικών.

Συγκεκριμένα, η Intracom Telecom θα προμηθεύει το πολυσημειακό (PtMP) ασύρματο σύστημά της, WiBAS-OSDR και την πλατφόρμα διαχείρισης δικτύου της εταιρίας, uni|MS. Η εταιρία θα παρουσιάσει τα συστήματα της στην έκθεση AfricaCom 2016, η οποία θα πραγματοποιηθεί 15-17 Νοεμβρίου 2016 στη Ν. Αφρική.

 

H Intracom Telecom υλοποιεί την πρώτη φάση του έργου της πενταετούς σύμβασης ενώ η συνολική αξία του έργου, θα ανέλθει στα 9 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ. Μετά από διεθνή διαγωνισμό και ενδελεχή αξιολόγηση του εξοπλισμού της Intracom Telecom στο δίκτυό της, η Comsol επέλεξε το WiBAS-OSDR στη συχνότητα των 28 GHz προκειμένου να προσφέρει υψηλού επίπεδου υπηρεσίες συνδεσιμότητας στον αυξανόμενο αριθμό εταιρικών πελατών της Comsol σε περισσότερες από 200 πόλεις της Νοτίου Αφρικής.

Συγκεκριμένα, το WiBAS-OSDR είναι το μοναδικό σύστημα παγκοσμίως που έχει τη δυνατότητα να αξιοποιήσει πλήρως το φάσμα συχνοτήτων λειτουργίας της Comsol, επιτρέποντας κανάλια εύρους μέχρι 56 MHz, διαθέτοντας προηγμένα δικτυακά χαρακτηριστικά.

Σχετικά άρθρα

Ακόμη μία εταιρεία επιλέγει Office 365

Kitriniaris

Νέα επαγγελματικά αξεσουάρ από την AOC

Με Smart Home και Powerline η devolo στην IFA 2015

Channel-Manager

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα