21.6 C
Athens
25/04/2024
Biztech

Η IDEAL Electronics επίσημος διανομέας της KEMP Technologies

Η IDEAL Electronics ανακοινώνει την έναρξη της νέας συνεργασίας της στο κομμάτι της διανομής για Ελλάδα & Κύπρο, με την KEMP Technologies.

Τα Load Balancers της KEMP Technologies εξισορροπούν την κατανομή των δεδομένων και βελτιστοποιούν την διακίνηση τους, επιτυγχάνοντας μείωση του φόρτου εργασίας καθώς και συνεχή και απρόσκοπτη λειτουργία των συστημάτων. Με γραφεία σε Αμερική, Ευρώπη, Ασία και πάνω από 30.000 deployments σε διεθνές επίπεδο, η KEMP Technologies προσφέρει βελτιστοποίηση των χρόνων απόκρισης των εφαρμογών και του φόρτου εργασίας, με τεχνικές όπως application acceleration, data compression, content caching, SSL offload/acceleration, network traffic optimization.

Τα προϊόντα της KEMP Technologies συμπεριλαμβάνουν layers 2-7 load balancing, content switching, session persistence, SSL Offload/Acceleration και web front-end capabilities και υποστηρίζουν πλήρως τις ολοκληρωμένες λύσεις της Microsoft, της VMware και άλλων υπηρεσιών Cloud και IPv6.

 

Η KEMP Technologies συμπεριλαμβάνεται στο Gartner Magic Quadrant  στην κατηγορία Application Delivery Controllers για τέταρτη συνεχή χρονιάκαι ως Visionary για δεύτερη συνεχή χρονιά.

 

Η IDEAL Electronics συνδυάζει την εικοσαετή πείρα της στη διανομή προϊόντων πληροφορικής με το εξειδικευμένο προσωπικό της για να καλύψει όλες τις ανάγκες ενός απαιτητικού συνεργάτη, όπως είναι η KEMP Technologies. Επιπλέον η IDEAL Electronics, είναι σε θέση να προσφέρει ολοκληρωμένη υποστήριξη όλων των λύσεων που προωθεί, καθώς επίσης αναλαμβάνει και την εκπαίδευση των συνεργατών της στις νέες τεχνολογίες στον τομέα του IT Security.

Σχετικά άρθρα

Διακρίσεις για την Οktabit

Kitriniaris

Στην Onex η ψηφιακή υποστήριξη των δικαστηρίων

Kitriniaris

Konica Minolta bizhub C3120i & bizhub C3100i: για αυξημένη παραγωγικότητα στο σπίτι

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα