13.1 C
Athens
19/03/2024
Biztech

Η Huawei προμηθευτής cloud για τη Vodafone

Η Huawei ανακοίνωσε ότι επιλέχθηκε από τον όμιλο Vodafone για την προμήθεια της πλατφόρμας FusionSphere OpenStack, με σκοπό να υποστηρίξει την παγκόσμια εξάπλωση των Network Functions Virtualization (NFV) και Software Defined Networks (SDN).

 

Η λύση της Huawei βοηθά τις εταιρείες τηλεπικοινωνιών να δημιουργήσουν ανοικτά, ευκίνητα και εξαιρετικά αξιόπιστα cloud κέντρα δεδομένων. Συγκεκριμένα, το λειτουργικό σύστημα FusionSphere Cloud που βασίζεται στο OpenStack εφαρμόζεται ευρέως σε ιδιωτικά και δημόσια clouds, σε διάφορους κλάδους (όπως εταιρείες τηλεπικοινωνιών, κυβερνητικούς οργανισμούς και χρηματοοικονομικούς οργανισμούς) και σε περισσότερους από 400 πελάτες παγκοσμίως.

Oi βελτιωμένες λειτουργίες από την κοινότητα του OpenStack και η ανοικτή πρόσβαση σε λειτουργίες εικονικού δικτύου τρίτων (VNFs), καθιστούν το σύστημα κατάλληλο για τις περιπτώσεις χρήσης cloud τηλεπικοινωνιών. To πλούσιο σύνολο εργαλείων Operations & Management (O&M) της Huawei απλοποιεί την ανάπτυξη δικτύων και παρέχει την απαιτούμενη ευελιξία για τη λειτουργία δικτύων NFV.

 

H Vodafone προωθεί την υιοθέτηση τεχνολογιών SDN και NFV σε όλες τις δραστηριότητες του ομίλου της, μαζί με τον απαραίτητο επιχειρησιακό μετασχηματισμό που απαιτείται για την επίτευξη αυξημένης ευελιξίας, συνέπειας και αποτελεσματικότητας σε όλες τους τομείς που δραστηριοποιείται η εταιρεία.

Σχετικά άρθρα

Η μεγάλη γιορτή του ποδηλάτου επιστρέφει στην Αθήνα με χορηγό την Tesla

Βράβευση της Digimark στα Impact BITE Awards 2020

Giorgos Athanassiadis

Η LG ανακοίνωσε τις υψηλότερες τριμηνιαίες πωλήσεις

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα