19.7 C
Athens
25/04/2024
Biztech

Η Huawei διοργάνωσε το Smart City Forum 2017

Η Huawei ανακοίνωσε τις νέες τεχνολογίες που πρόκειται να εφαρμόσει, κατά τη διάρκεια του Smart City Forum & Expo που έλαβε χώρα στο Μουσείο Γουλανδρή, τη Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017.

Ο πυρήνας της στρατηγικής της επικεντρώνεται στην παροχή  νέων τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών, οι οποίες αναπτύχθηκαν σε συνεργασία με παγκόσμιους εταίρους και οι οποίες θα επιτρέψει σε ιδιωτικούς και κυβερνητικούς φορείς να παρέχουν προηγμένες υπηρεσίες με επίκεντρο τον πολίτη, εμπλουτίζοντας την ανθρώπινη ζωή και συμβάλλοντας στην οικονομική ανάπτυξη και τη δημιουργία βιώσιμων κοινοτήτων.

 

Στο Smart City Forum, η Huawei παρουσίασε καινοτόμες λύσεις, βασισμένες στο Internet of Things, στο cloud και στα Big Data, οι οποίες είναι σχεδιασμένες για να επιταχύνουν την ανάπτυξη των έξυπνων πόλεων. Περιλαμβάνουν κέντρα ελέγχου και διαχείρισης, συστήματα φωτισμού και στάθμευσης, έξυπνοι μετρητές, καθώς και  σύνθετες λύσεις για δημόσιες υπηρεσίες και εκπαιδευτικά ιδρύματα..

 

Μαζί με το Smart City Expo, η Huawei πραγματοποίησε το Smart City Forum, στο οποίο παρευρέθησαν περίπου 200 στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης (Δήμαρχοι, Αντιδήμαρχοι και διευθυντές Πληροφορικής), εκπρόσωποι κυβερνητικών και ακαδημαϊκών φορέων, επιχειρηματίες και δημοσιογράφοι.

 

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι λύσεις Smart City της Huawei έχουν αναπτυχθεί σε περισσότερες από 100 πόλεις και 40 χώρες, ενώ για την ενίσχυση της έξυπνης συνεργασίας και της ανάπτυξης των πόλεων, η Huawei έχει δημιουργήσει 7 Open Labs σε όλο τον κόσμο. Το καθένα από αυτά αποτελείται από  κέντρα επαλήθευσης, υποστήριξης ISV, καινοτομίας, και κέντρα εμπειρίας.

Σχετικά άρθρα

Yahoo: $1,1 δις για την εξαγορά του Tumblr

Kitriniaris

Phablets και tablet από την Nokia

Kitriniaris

Νέες λύσεις εκτύπωσης της Epson για εργασία εξ αποστάσεως

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα