15.7 C
Athens
29/03/2024
Biztech

Η HP επεκτείνει το Elite Point-of-Sale Portfolio της

Η HP επεκτείνει τις POS λύσεις της, αποκαλύπτοντας τη λευκή έκδοση του συστήματος all-in-one point-of-sale, HP ElitePOS.

Το HP ElitePOS εκσυγχρονίζει την παραδοσιακή εμπειρία αγορών για τα brands με ασφάλεια και απόδοση που ενσωματώνονται στον πανέμορφο σχεδιασμό του. Διαθέσιμο πλέον σε λευκό ή μαύρο χρώμα, το HP ElitePOS μπορεί να προσαρμοστεί με εξαρτήματα όπως είναι ένας in-column printer, μία βάση σύνδεσης (retail connectivity base), αξεσουάρ όπως barcode scanners, magnetic stripe readers και οθόνες που θα αντικρίζουν οι πελάτες, απογειώνοντας έτσι την εμπειρία του πελάτη.

 

Το νέο χρώμα έρχεται ως απάντηση στον ενθουσιασμό που είχαν δείξει οι καταναλωτές για το βελτιωμένο σχεδιασμό και την απόδοση του HP ElitePOS, το οποίο είχε ανακοινωθεί τον περασμένο Αύγουστο, και στο αίτημά τους για περισσότερες επιλογές χρωμάτων.

 

Από παραδοσιακές μεθόδους σε mobile, η HP επαναπροσδιορίζει την εμπειρία του καταναλωτή με λύσεις τεχνολογίας που βοηθούν τους εμπόρους να ενισχύσουν τους υπαλλήλους και να προσελκύσουν πελάτες. Για παράδειγμα, προκειμένου να παρέχει την τελευταία τεχνολογία για τα συστήματα καταναλωτών, το HP RP9, το all-in-one που συνδυάζει απόδοση ισχύος με αξιόπιστο μηχανισμό, σύντομα θα προσφέρει επιλογές επεξεργαστών Intel 7ης γενιάς.

 

Σχετικά άρθρα

Νέοι επαγγελματικοί φωτογραφικοί εκτυπωτές και proofer από την Epson

Channel-Manager

Corallia: Σε εβδομάδα καινοτομίας στο Ισραήλ

Kitriniaris

Νέοι προβολείς εγκαταστάσεων από την Canon

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα