20.7 C
Athens
19/04/2024
Biztech

Η F5 Network, κυρίαρχος στα web application firewalls

H εταιρεία Pylones, Gold F5 Networks Partner για Ελλάδα και Κύπρο, ανακοίνωσε ότι η τελευταία έχει τοποθετηθεί από την Gartner ως leader στο τεταρτημόριο των κορυφαίων λύσεων του Magic Quadrant για τα Web Application Firewalls (WAFs).

 

Η F5 προσφέρει ασφαλείς λύσεις cloud που επιτρέπουν σε επιχειρήσεις, οργανισμούς, παρόχους υπηρεσιών, κυβερνήσεις και εμπορικές εταιρίες σε όλο τον κόσμο να αξιοποιήσουν την υποδομή των εφαρμογών τους χωρίς να θυσιάσουν την ταχύτητα και τον έλεγχο. Επιπροσθέτως, η F5 προσφέρει την καλύτερη λύση στον κόσμο για Web Fraud Protection (WebSafe, MobileSafe) και μία από τις κορυφαίες λύσεις DDoS Protection (Silverline) που είναι διαθέσιμες είτε για εγκατάσταση στα συστήματα των πελατών, είτε με το πάτημα ενός κουμπιού, σε public cloud marketplaces όπως το Microsoft Azure.

 

Η πορεία αυτή των προϊόντων ασφάλειας της F5 δεν συναντάται μόνο στο εξωτερικό. Σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή της Pylones, Εμμανουήλ Νέτο, η αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου έχει δείξει πολύ καλά αντανακλαστικά σε θέματα Web Application security, web fraud DDoS Protection και τα τελευταία δύο χρόνια πολύ μεγάλοι πελάτες, κυρίως από τον χρηματοοικονομικό τομέα, έχουν εμπιστευτεί στην F5 και την Pylones την ασφάλεια των συστημάτων τους και των δεδομένων των πελατών τους.

Σχετικά άρθρα

Η Hotech επεκτείνει το πελατολόγιό της

Kitriniaris

Η Deloitte επίσημος συνεργάτης της Salesforce στην Ελλάδα

Veritas NetBackup Appliances: Επιχειρησιακή συνέχεια με μία μόνο συσκευή

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα