21.7 C
Athens
23/04/2024
Biztech

Η Epson στην έκθεση Domotec 2017

Η Epson συμμετέχει φέτος στην έκθεση Domotec 2017 – Ανακαίνιση, Δόμηση, Εξοικονόμηση, μέσω της εταιρείας ASIS και σε συνεργασία με την εταιρεία Ergocad.

 

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η έκθεση Domotec 2017, που απευθύνεται στο ευρύ κοινό και σε εμπορικούς επισκέπτες του κλάδου, διοργανώνεται με στόχο την ολοκληρωμένη προβολή του χώρου των κατασκευών, δημιουργώντας ένα κέντρο ενημέρωσης  και συνάντησης όλης της αγοράς. Φέτος, παράλληλα με την Domotec, θα διοργανωθεί και η έκθεση Building Green, που θα εστιάσει σε λύσεις δόμησης, ανακαίνισης και εξοικονόμησης ενέργειας για το σπίτι, την επιχείρηση και το ξενοδοχείο.

 

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά μοντέλα εκτυπωτών μεγάλου format της Epson, που προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις για πολλαπλές εφαρμογές στις αρχιτεκτονικές εκτυπώσεις. Πιο συγκεκριμένα, στη φετινή έκθεση, θα βρίσκεται ο SureColor SC-T5200, που εκπροσωπεί την επιτυχημένη σειρά επαγγελματικών εκτυπωτών της εταιρείας, καθώς έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις μεγάλου εύρους γραφικών υψηλής ποιότητας και εφαρμογών CAD και GIS σε περιβάλλοντα σχεδιασμού, εμπορικών εκτυπώσεων, φωτοτυπικών καταστημάτων, αρχιτεκτονικής, κατασκευών, μηχανικής, αλλά και λιανικού εμπορίου και εκπαίδευσης.

Σχετικά άρθρα

TCP 120 – Ο σωστός τρόπος για business printing λέγεται MPS

Giorgos Athanassiadis

Η Performance Technologies πιστοποιήθηκε με το “Microsoft Azure VMware Solution Specialization”

Giorgos Athanassiadis

Νέοι δικτυακοί scanners παραγωγής από την Canon

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα