22.8 C
Athens
29/03/2024
Biztech

Η Epson σε νέες εγκαταστάσεις

Η Seiko Epson Corporation επενδύει περίπου 16 δισ. γιέν για την κατασκευή ενός νέου κτιρίου, με την ονομασία Innovation Center Building Β, στις εγκαταστάσεις των γραφείων Hirooka, στην πόλη Shiojiri, στο Nagano της Ιαπωνίας. Το νέο κτίριο, στο οποίο θα στεγαστεί ένα εργοστάσιο παραγωγής πρωτοτύπων και εμπορικών και βιομηχανικών συστημάτων εκτύπωσης μεγάλου όγκου, καθώς και ένα εργαστήριο δοκιμών για την ψηφιακή εκτύπωση υφασμάτων, αποτελεί μέρος των μεσοπρόθεσμων σχεδίων της Epson να αναπτύξει τις λύσεις εκτύπωσης που προσφέρει.

 

Το Innovation Center Building B θα έχει συνολική έκταση 37.650 τετραγωνικά μέτρα. Ο πρώτος όροφος θα στεγάζει το εργοστάσιο και το εργαστήριο δοκιμών, ενώ ο δεύτερος και ο τρίτος όροφος θα αποτελείται από γραφεία. Οι εργασίες κατασκευής του κτηρίου προγραμματίζονται να αρχίσουν το καλοκαίρι του 2018 και σε λειτουργία αναμένεται να τεθεί περίπου το Μάρτιο του 2020.

Η Epson εκτιμά, ότι το νέο κτίριο θα αποφέρει σημαντικά οφέλη, ενισχύοντας τις δυνατότητες για έρευνα και ανάπτυξη, αλλά και ενισχύοντας την τεχνολογία παραγωγής στον τομέα της εμπορικής και βιομηχανικής εκτύπωσης. Η εταιρεία αναμένει, επίσης, να επωφεληθεί συνολικά από την μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα που θα προσφέρει η κοινή στέγαση όλων των αρμοδίων τμημάτων.

Σχετικά άρθρα

H Quest εξαγόρασε την Cardlink

Kitriniaris

Tablets: Αλλάζοντας το τοπίο των επιχειρήσεων

Kitriniaris

Τα smartphones οδηγούν σε κέρδη την LG

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα