25.2 C
Athens
24/04/2024
Biztech

Η Digimark σας υποδέχεται στην Xenia 2017

Η έκθεση-θεσμός για την τουριστική βιομηχανία, επιστρέφει σε μια περίοδο που ο ελληνικός τουρισμός αναπτύσσεται γοργά και μαζί του οι ανάγκες για αναβαθμισμένες παροχές. Στο πλαίσιο αυτό, η Digimark, μια από τις πιο καταξιωμένες εταιρείες πληροφορικής στην Ελλάδα, συμμετέχει στην φετινή Xenia με δικό της περίπτερο παρουσιάζοντας όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον χώρο της τεχνολογίας για το χώρο του hospitality.

 


 

Ανδρέας Αλεξόπουλος Sales Manager της Digimark

Την εποχή που συζητείται όλο και πιο πολύ ο ψηφιακός μετασχηματισμός, η τεχνολογία θα έχει ειδικό βάρος στη φετινή Xenia. Οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της εστίασης και της φιλοξενίας, μόνο οφέλη έχουν να εισπράξουν από την υιοθέτηση των νέων τεχνολογιών αυτοματοποιώντας τις λειτουργίες της επιχείρησης, εξελίσσοντας τις τεχνικές διαχείρισης και προσφέροντας βελτιωμένες και σύγχρονες υπηρεσίες στους πελάτες.

 

Επισκεφτείτε μας στο περίπτερο A04 στο Hall2

Η Digimark δραστηριοποιείται στον τομέα της πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών από το 1987. Λειτουργώντας ως τεχνολογικός πάροχος στους τομείς IT Infrastructure, Cloud Services, System Integration, προσφέρει ολοκληρωμένες IT λύσεις ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες. Στο περίπτερο A04 στην αίθουσα Hall2, οι ειδικοί της Digimark θα σας περιμένουν για να συζητήσουν μαζί σας τον τρόπο με τον οποίο η τεχνολογία θα σας βοηθήσει να αναπτυχθείτε, να βελτιώσετε τις υπηρεσίες σας, να μειώσετε τα λειτουργικά σας κόστη και να προσελκύσετε νέους πελάτες.

Οι επαγγελματίες του κλάδου, θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά όλες τις τελευταίες εξελίξεις από το χώρο του business printing και του Retail POS (RPOS).

 

 

 

Αυξήστε την ποιότητα του printing με λιγότερο κόστος

Η Digimark συμμετέχει στη φετινή έκθεση Xenia, με τρεις λύσεις εκτύπωσης από την HP. Συγκεκριμένα, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε από κοντά πώς η τεχνολογία PageWide μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα, την ταχύτητα, μειώνοντας παράλληλα τα λειτουργικά κόστη. Οι μηχανές HP PageWide Managed P57750dw και HP PageWide Pro 772dn καλύπτουν όλες τις ανάγκες της σύγχρονης επιχείρησης είτε χρειάζεστε Α4, είτε Α3 εκτύπωση. Η ποιότητα του χρώματος θα σας ενθουσιάσει, όπως επίσης και η ταχύτητα εκτύπωσης, η οποία ξεπερνά ό,τι ξέρατε μέχρι τώρα για την inkjet εκτύπωση. Και τα δύο μηχανήματα είναι πανεύκολα στη χρήση, διαθέτουν εύχρηστη οθόνη αφής, λειτουργίες απομακρυσμένης διαχείρισης και εκτύπωσης και διατίθενται ως μέρος μιας συνολικής λύσης MPS, πράγμα που σημαίνει ότι εσείς δεν θα ασχολείστε καθόλου με αναλώσιμα, συντήρηση κ.λπ. Όλα αυτά τα αναλαμβάνει η Digimark με την αξιοπιστία των 30 ετών στο χώρο. Οι σύμβουλοι της εταιρείας θα σας προτείνουν τη βέλτιστη λύση κομμένη και ραμμένη σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες.

 

Επίσης, στο περίπτερο της Digimark θα μπορέσετε να δείτε στην πράξη την επανάσταση που έχει φέρει η HP στο χώρο των copiers. Ο HP LaserJet MFP M436 είναι ένα μηχάνημα ικανό να ανταπεξέλθει στις αυξημένες ανάγκες εκτυπώσεων, αντιγραφών και σαρώσεων μεγάλου όγκου με ελάχιστο κόστος και κορυφαία ποιότητα.

 

HP ElitePOS – μια ταμειακή από το μέλλον

Όσοι χρησιμοποιείτε παραδοσιακές λύσεις ταμειακής θα ενθουσιαστείτε από το HP ElitePOS το οποίο θα έχετε την ευκαιρία να δείτε στο περίπτερο της Digimark στη φετινή Xenia 2017. Πρόκειται για ένα ευέλικτο, πανέμορφο και δυναμικό σύστημα POS, το οποίο θα απογειώσει την επιχείρησή σας. Τοποθετήστε το στο χώρο υποδοχής, το μπαρ, το εστιατόριο ή όπου αλλού διαθέτετε σημείο πώλησης, προσαρμόστε το εγκαθιστώντας ένα ειδικό περιφερειακό (οθόνες, συρτάρια, εκτυπωτές αποδείξεων) από τη μεγάλη γκάμα που προσφέρει HP, μετατρέψτε το σε kiosk και βελτιώστε τη διαχείριση του business και την εμπειρία των πελατών σας.

 

 

Δείτε από κοντά το απόλυτο σύστημα τηλεδιάσκεψης

Το περίπτερο της Digimark στη φετινή Xenia 2017 θα έχετε την ευκαιρία να δείτε από κοντά το HP EliteOne 1000 All-in-one PC. Πρόκειται για ένα σύστημα που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τηλεδιάσκεψη.

Είτε προσφέρετε υπηρεσίες συνεδρίων στο ξενοδοχείο σας, είτε επιθυμείτε να βελτιώσετε τη δική σας επικοινωνία με συνεργάτες και προμηθευτές, το HP EliteOne 1000 είναι η λύση που χρειάζεστε. Το σύστημα διατίθεται με διάφορες οθόνες για να επιλέξτε, από 23,8 επίπεδη, έως 34 ιντσών κυρτή, έρχεται με πλήθος ενσωματωμένων εργαλείων επικοινωνίας, ενώ μπορείτε πολύ εύκολα να προσθέσετε δεύτερη οθόνη, αλλά και κάμερα διπλής όψης.

 

Δείτε το στην πράξη και συζητήστε με τους υπεύθυνους της Digimark πώς μπορείτε να αξιοποιήστε το HP EliteOne 1000 All-in-one στη δική σας επιχείρηση.

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα